HTC Touch Diamond2
HTC Touch Diamond2
Poprosím užívateľov tohoto skvelého PDAčka o postrehy a rady sem do témy!
najlepsi telefon na trhu na ktorom bezi system, ktory aj tvorcovia povazuju za nepodarok http://arstechnica.com/microsoft/news/2 ... -again.ars ale proti gustu ziaden disputat 
pochybujem ze tu ma niekto Diamonda II, ja mam jednotku a isiel by som urcite do II, svoj mam uz rok a este rok s nim budem a s radostou...igino67 napísal:No, čakal som odozvu od užívateľov a ich postrehy a nie odkazy na linky.
To si viem nájsť aj sám.
Ale co sa zlepsilo a bolo potrebne zlepsit. Jednoznacne baterka, denna vydrz je slaba(nabijanie 1h). Fotak bol uz dost dobry na I, cize ten 5Mpx musi byt uz krok v pred. Dalej mas tam slot na kartu, co bolo potrebne, lebo 4GB pri nainstalovanej navigacii, bolo malo. Dislej isiel tiez dopredu, ci velkostou tak aj hustotou pixelov vzhladom na rozsah displeja.
Ohladom skeptickosti voci WM, ano je to sracka, ale multitasking robi svoje...
Dík,
tá batéria nič moc - keď som na nete alebo použijem navigáciu, výdrž max hodina! Nabíjanie cca 2,5hod
Foťák zatiaľ skúšam, som s ním spokojný, aj keď zišiel by sa blesk
Displej, spokojnosť, na to že som mal doteraz Sonyericssona K610i neporovnávam - to sa nedá
Na WM si tak isto zvykám, ešte to nemám tak omakané, aby som mohol prehlásiť, že je to sračka.
Slot - mám tam 16GB kartu, v SE 610 som mal 2GB, keď pôjdu ceny 32GB kariet dole, dokúpim si ju. Zatiaľ spokojnosť.
tá batéria nič moc - keď som na nete alebo použijem navigáciu, výdrž max hodina! Nabíjanie cca 2,5hod
Foťák zatiaľ skúšam, som s ním spokojný, aj keď zišiel by sa blesk
Displej, spokojnosť, na to že som mal doteraz Sonyericssona K610i neporovnávam - to sa nedá
Na WM si tak isto zvykám, ešte to nemám tak omakané, aby som mohol prehlásiť, že je to sračka.
Slot - mám tam 16GB kartu, v SE 610 som mal 2GB, keď pôjdu ceny 32GB kariet dole, dokúpim si ju. Zatiaľ spokojnosť.