HTC Touch HD: navigacny soft

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HTC Touch HD: navigacny soft

Príspevok od používateľa Mek »

Zdravim,
na svojom HTC Touch HD s WM6.1 pouzivam ako navigacny soft iGO 8. Avsak ten soft je dost pomaly a ma strasne nestastne ovladanie. Obcas prestane navigovat a ani za ten svet neviem prist na to, preco, a ako z toho vyviaznut, okrem restartu telefonu. A neda sa vypnut displej (po chvili sa sam znova zapne). Potreboval by som, aby ste mi poradili nejaky lepsi navigacny soft, najma kto ste majitelom rovnakeho telefonu.
K+ za pomoc nebudem setrit :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: HTC Touch HD: navigacny soft

Príspevok od používateľa hojko »

Sygic Mobile, TomTom..., odporucam podla skusenosti Sygic (mam ho v mobile). S TomTom mam sekusenosti len ako s klasickou autonavigaciou, ale tiez v tom nevidim problem a dobre hodnotenia boli aj pre mobilnu navigaciu.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hm, ten Sygic vyzera ozaj dobre, ale nedokaze najst GPS zariadenie. Preskenuje vsetky porty a tvrdi, ze nic nenasiel. Skusim to este, ked budem vonku (mozno to je tym).
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Taktiez odporucam Sygic. Je to perfektna navigacia. Mal som aj Garmina aj Igo8, ale tie mi moc nesedeli.
Ako hovoris, vyskusaj to pustit vonku, ono sa to po case mozno zobudi. Ja som s tym mal tiez problem na LG Optimus a ked som vybehol von, krasne naslo signal.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

tiez som na odporucania ako prvy soft zacal pouzivat sygic..som docela spokojny, no docela dlho mu trva kym najde signal :/
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

G0lDiER_: Mam E51 a externy GPS modul Nokia LD-3W a tam je taka finta, ze sa pusti navigacia Nokie, vypne sa a potom sa pusti Sygic, tym padom najde signal mozno za 20 sekund. Ak pustim samostatne Sygic, tak mu to trva aj minutu a pol.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nuz neslo mi to ani vonku. Pri autodetekcii nastaveni prehlada vsetky COM porty a vyhlasi "Detekcia zlyhala", a ked mu dam zapnut GPS modul, vyhlasi "Otvaranie portu neuspesne: skontrolujte nastavenia". Co s tym? :(

//edit: tak uz to neerroruje, ked som mu ten port a baud rate nastavil rucne (zhodne s nastaveniami GPS v telefone). Vyskusam, ked budem vonku.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Hadam len tolko dodam, ze sa oplati pouzivat QuickGPS (sucast WM) - program si z internetu stiahne platne pozicie satelitov na niekolko dni dopredu. Urychli to fix pri GPS
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No, to sa mi stiahne automaticky pri synchronizacii (telefon mam pripojeny ku PC skoro stale).

//autoeditácia príspevku (07 Sep 2010, 22:25)
Nuz nepomohlo ani, ked som to skusal vonku. Stale nedokaze najst GPS signal. Ale s GPS zariadenim problem nema - port COM3 a baud rate 4800 som mu nastavil rucne. Aj ked automaticky to zariadenie nenajde, ale ked mu nastavim iny port, tak vypise, ze otvaranie portu zlyhalo (takze port mam spravny). Skusal som nastavit rozne baud rate a nic nepomohlo. Ani po minute-dvoch sa nic nedialo; vraj nema GPS signal a vsade zobrazoval nuly. Ja uz neviem co s tym, a je to skoda, vyzera to ako velmi schopny navigacny soft :(

//autoeditácia príspevku (12 Sep 2010, 23:16)
Stacil restart mobilu a uz to ide. Nieco sa asi posahalo, a restart pomohol. V skratke, ten Sygic vyzera este neschopnejsie, nez iGO (aj ked ma krajsi interface). Podrobnost map je velmi mala a chyba mi zoom a posun mapy :( Tak to vyzera, ze napriek vsetkemu ostanem pri iGO. Aspon som si ho aktualizoval na novsiu verziu...
poisondart
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poisondart »

zdravim pred troma dnami som kupil htc touch pro natiahol som sigyc a nechcel mi najst satelity a ani gps modul v nastaveniach gps myslim ze zloska settings -> system -> Externa GPS aspon ja to tak mam tam ti zobrazy port ja mam com 4 a ten zadaj aj v sygicu a malo by ti to frcat ja som to v nastaveniach tak spravil a dal autodetekciu nastaveni a zrazu vuala frcalo...
Napísať odpoveď