HTC Touch Pro
-
mikkimikki
Medium Professional
-
burnmail123
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
tonek
Darca
niesom si istý ale ked t-mobile zaradí do ponuky raphaela tak nie ze by bol v SK preklade, ale nebude náhodou celý brandovaný?(t-mobilacke menu, veciciky bloknuty atd) kdezto lokalizacia CZ trebars od sunnysoftu je cisto lokalizacia...
hovorim ze neviem tak sa Vás to pýtam rad bych si ho kupil ale ked ho t-mobile customizuje tak od neho asi nie...
\500-tý príspevok
hovorim ze neviem tak sa Vás to pýtam rad bych si ho kupil ale ked ho t-mobile customizuje tak od neho asi nie...
\500-tý príspevok
-
Mateq
Medium Professional
JJ, ale nie je problém tam prepáliť ROM na nejakú inú, ktorá po T-mobile tak nepáchneamateur napísal:niesom si istý ale ked t-mobile zaradí do ponuky raphaela tak nie ze by bol v SK preklade, ale nebude náhodou celý brandovaný?(t-mobilacke menu, veciciky bloknuty atd) kdezto lokalizacia CZ trebars od sunnysoftu je cisto lokalizacia...
Inak ja mám Kaiser od Orange, ten to nebranduje tak agresívne. Je tam normálne logo HTC, len na zadku malý štvorček Orange. Menu samozrejme oranžáda, ale dalo sa to vypnúť jedným odškrkom na Today. Žijem teda stále s originálnou ROM od Orange ale poznať to nie je vôbec. (Viem že by novšia ROM bola lepšia, ale nechce sa mi do toho, kvôli kilám SW ktoré tam mám a veľa pluginom ktoré by som musle dávať znova.
-
tonek
Darca
hh ja mam Kaisera normalka nebrand, ale aj tak si tam dam WM6.1 je to lepšie rychlejšie a stabilnejšie...
nieje problem prepaliť SW ale ako sa hovori:
radšej si priplatim par sto korun za nebrand...
nieje problem prepaliť SW ale ako sa hovori:
STARA ĽUDOVÁ SLOVESNOSŤE-teny si človek kupuje na to aby si ich človek customizoval až potom su dobre, HTC-čka si človek kupuje aby ich mohol "hned"použivať...
radšej si priplatim par sto korun za nebrand...