Html kody
-
bucanyandrejko
Zablokovaný
Html kody
Ako mozem dat na svoju stranku html kod aby sa mohol niekto zaregistrovat a neskor aj prihlasit?
mam stranku vyrobenu na meu.zoznam.sk a neviem ci tam su nejake databazy..
A prosim vas o uplny navod lebo ja som v tomto zaciatocnik
DAKUJEM
mam stranku vyrobenu na meu.zoznam.sk a neviem ci tam su nejake databazy..
A prosim vas o uplny navod lebo ja som v tomto zaciatocnik
DAKUJEM
-
bucanyandrejko
Zablokovaný
-
bucanyandrejko
Zablokovaný
toto si prečítaj, potom sa znova opýtaj na tú svoju otázku, a skús si povedať či to je dobrá otázka
http://www.webtvorba.cz/php/
alebo si to zadaj do googlu
http://www.webtvorba.cz/php/
alebo si to zadaj do googlu
-
aughostino
Medium Professional
-
bucanyandrejko
Zablokovaný
-
aughostino
Medium Professional
Napriklad taky php-fusion
toto si stiahni, nahraj na FTP konto a dalej postupuj
podla tohto navodu na instalaciu
toto si stiahni, nahraj na FTP konto a dalej postupuj
podla tohto navodu na instalaciu
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
v js isto nieGepid napísal:V HTML registráciu nespravíš. Na to potrebuješ PHP+nejakú databázu.
Prípade by to išlo v JS? Ale zabezpečené by to bolo nulovo. Pohľadaj tu na fóre a niečo nájdeš.
-
Gepid
Medium Professional
Máš pravdu. Pomýlil som si to zo vstupom na stránku iba pod nejakým heslom. To by v JS išlo. Ale kebyže poznám stránku na ktorú sa to má presmerovať tak by som sa na ňu dostalaudiotrack napísal:v js isto nie
-
sINN3R
Medium Star
bolo by to dost chore robit to cez JS
na par vynimiek(alebo skor stalic) tu vsetkym z toho vlakna odporucam precitat si minimalne:
-----------------------------------------------------------------------------------
"Potrebujem hmtl kody"
sorry ale tu hlasku si tu dam asi do podpisu
na par vynimiek(alebo skor stalic) tu vsetkym z toho vlakna odporucam precitat si minimalne:
Kód: Vybrať všetko
http://www.jakpsatweb.cz/"Potrebujem hmtl kody"
-
sINN3R
Medium Star
netvrdil by som ze to neni mozne spravit prihlasovanie cez JS pozri:
ludia ti budu pisat maily ze sa chcu zaregistrovat ty ich vzdy natvrdo napises do JS v HTML a oni sa budu moct prihlasit
Cize je to len chore robit to cez IBA JS. Ajax je uz nieco ine a pochybujem ze clovek co si tu pyta "HMTL kody"
bude vediet Ajax
ludia ti budu pisat maily ze sa chcu zaregistrovat ty ich vzdy natvrdo napises do JS v HTML a oni sa budu moct prihlasit
Cize je to len chore robit to cez IBA JS. Ajax je uz nieco ine a pochybujem ze clovek co si tu pyta "HMTL kody"
omg to čo ste tu popísali za nezmysli s tým JS ?? Navrhujem to pomazať, zbytočne to tu bude mýliť ľudí čo sa chcu aj niečo dozvedieť...
k teme- vidím že nemáš absolutne žiadne vedomosti v tejto oblasti, ak chceš mať nejakú stránku s registráciou čo najskôr tak skús napr. http://www.webgarden.cz/
ďalej tu už niekto napísal www.jakpsatweb.cz ,odporúčam aj ja, naštuduj si čo je HTML, JS, CSS, PHP aby si v tom mal jasno, potom až budeš môcť niečo vlastné vytvoriť, alebo si bezproblemov nainštalovať nejaké CMS
k teme- vidím že nemáš absolutne žiadne vedomosti v tejto oblasti, ak chceš mať nejakú stránku s registráciou čo najskôr tak skús napr. http://www.webgarden.cz/
ďalej tu už niekto napísal www.jakpsatweb.cz ,odporúčam aj ja, naštuduj si čo je HTML, JS, CSS, PHP aby si v tom mal jasno, potom až budeš môcť niečo vlastné vytvoriť, alebo si bezproblemov nainštalovať nejaké CMS
lenže s JS nemôžeš zavolať napr mysql_connect() pretože je to clientside a tým ajaxom sa to dá ale tiež musíš volať nejaký skript, ktorý beží na serveri, takže si nemýl pojmy s dojmamisINN3R napísal:to niesu nezmysli ale realne sa to da tym sposobom naimplementovat (to ze to je uplna prasarna je uz dalsia vec)
edit:
a toto hádam nemyslíš ani zo srandy, to akože hocikto si otvorí zdrojový kód a bude tam vidieť niečo také želudia ti budu pisat maily ze sa chcu zaregistrovat ty ich vzdy natvrdo napises do JS v HTML a oni sa budu moct prihlasit
Kód: Vybrať všetko
var hesla = array("nejakeheslo1","nejakeheslo2","nejakeheslo3");-
sINN3R
Medium Star
ty si asi mylis pojmy a dojimy, pretoze to IDE IDE IDE IDE ja som len chcel popret to co tu niekto povedal ze cez JS to PREBOHA nejde a do boha IDE to ze to neni vobec bezpecne a prakticky uplne nanic je vedlajsie podstatne je to ze je to mozne spravit len v HTML a JS to bola podstata celeho toho dialogu co som tu viedolPayteR napísal:a toto hádam nemyslíš ani zo srandy, to akože hocikto si otvorí zdrojový kód a bude tam vidieť niečo také ženo lol:DKód: Vybrať všetko
var hesla = array("nejakeheslo1","nejakeheslo2","nejakeheslo3");