OK diq za radu vsetko som dal Disable co sa tykalo Firewallu dufam ze to pomoze, potom sa ozvem jak som dopadolvajda65 napísal:to isté mi robil môj router, a nakoniec bol problém s intergrovanom routerackom firewalli. Vypol som ho, zapol firewall na pc a všetko ide OK. Skús.
HUB a Internet na 2 PC
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vitaj v klubeMuKkY napísal:no mam tento router :
http://maxi.diggi.sk/?Mode=Sti&StiId=56431
a nezda sa mi ze by to bol az taky smejd, neda sa to dako odstranit (to zaseknutie) dakymi nastaveniami alebo ovladacom ? v nastaveniach routru je vela veci o ktorych ani neviem ze naco su.
no ak si na widlach obmedzis pocet tcp spojeni poriesite si to...
inak odporucam skusit pohladat update firmware daneho zariadenia, mne to ciastocne pomohlo... ciastocne preto ze moj linksys zvlada mnozstvo pripojeni ale po istej dobe mu proste pretecu buffre s paketmi, teda pocitadla, a potom sa mu wifi siet sekne... takze cakam na dalsi update
inak odporucam skusit pohladat update firmware daneho zariadenia, mne to ciastocne pomohlo... ciastocne preto ze moj linksys zvlada mnozstvo pripojeni ale po istej dobe mu proste pretecu buffre s paketmi, teda pocitadla, a potom sa mu wifi siet sekne... takze cakam na dalsi update
Za tu velkost sa ospravedlnujem...t0m4s3 napísal:1) Ty musis byt mierne retardovany nie? (vid velkost obrazkov)
2) A chces mi teda nakecat, ze na oboch pocitacoch ti ide internet aj ked je ten druhy vypnuty, ano? Od providera mas v tom pripade pridelenych viac IP adries, prip. pouzivas niekoho inu IP adresu.
A to co som o pouzivani pisal hore plati...ide mi na oboch pocitacoch...a mam pridelenu iba jednu IP a ak neveris mam ti poslat aj zmluvu????
Uz pochop ze mi to proste funguje a niesu s tym ziadne problemy!!!
-
t0m4s3
Admin
Aha ty mas gayu ak som spravne pochopil. Tak to ano, to je znama vec, ze podla toho aku IP si nastavis, tak taku linku mas. Takze funguje ti to iba vdaka blbosti ISP. Za normalnych okolnosti nic take nefunguje. Ja nich chapat nepotrebujem, ty by si sa mal naucit aspon zaklady toho ako funguju siete a sietove zariadenia.
Ach jaj
Neviem sice preco za kazdu cenu chces zo mna spravit blbca, ale prosim. Viem ako siete funguju, studujem to. Prave preto som nevedel ako je mozne, ze mi ten HUB pred tym fungoval a ked som preinstaloval OS tak nie, no uz som na to prisiel... A viem ze za normalnych okolnosti by to fungovat nemalo...to bol dovod zalozenia tejto temy!!!t0m4s3 napísal:Aha ty mas gayu ak som spravne pochopil. Tak to ano, to je znama vec, ze podla toho aku IP si nastavis, tak taku linku mas. Takze funguje ti to iba vdaka blbosti ISP. Za normalnych okolnosti nic take nefunguje. Ja nich chapat nepotrebujem, ty by si sa mal naucit aspon zaklady toho ako funguju siete a sietove zariadenia.
Uz si spokojny???
omfg, on to studuje... este dobre ze nestuduje chirurgiu...
najskor nam tu zadefinujes z coho sa vychdza a potom z teba vylezie ze pouzivas 2 IP... mas vsetkych 5 po hromade? a ides sa tu hadat ked ti nieco vysvetlujeme.... sprav test, nastav naozaj rovnake IP na oboch, a uvidis ze ti to nepojde...
no nist, idem si zapalit aby som sa ukludnil...
najskor nam tu zadefinujes z coho sa vychdza a potom z teba vylezie ze pouzivas 2 IP... mas vsetkych 5 po hromade? a ides sa tu hadat ked ti nieco vysvetlujeme.... sprav test, nastav naozaj rovnake IP na oboch, a uvidis ze ti to nepojde...
HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ??? kto by to bol povedal....deblasco napísal:omfg, on to studuje... este dobre ze nestuduje chirurgiu...
Ja viem ze by to neslo..len som nevedel ako je mozne ze to islo pred tym...a keby ste tu boli viac ochotny a nielen sa snazili zhadzovat druhych..sak si spomen ked si zacinal ty!!!
mna nastvalo to ze si ty zo mna robil blbca, ked na to nemas ani vek ani skusenosti...spanoo napísal:HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ??? kto by to bol povedal....
Ja viem ze by to neslo..len som nevedel ako je mozne ze to islo pred tym...a keby ste tu boli viac ochotny a nielen sa snazili zhadzovat druhych..sak si spomen ked si zacinal ty!!! :x
si napisal...Chcem si pomocou Hubu pripojit 2 PC v byte... Od mojho providera som dostal vsak len jednu IP adresu. Internez je pichnuty do Hubu a z Hubu mi idu 2 kable.
na zaklade zlych vstupov co si nam dal sme sa bavili s tebou... a presviedcal si nas o opaku, potom sa zistilo ze sme mali pravdu defacto my...
takze klud a nohy do tepla... ;)
-
MuKkY
Star
nazdar chcel by som sa opytat aky router si mam kupit aby mi nevypadaval internet, uz v starsych prispevkoch v tejto teme som pisal tu je moj problem :
hmm ja som mal taky isty problem, kupil som si SWITCH internet isiel na obidvoch PC ale ked som dal daco stahovat tak inet isiel iba mne a na druhom pc nesiel a tak isto aj naopak, tak som si kupil router snim to vsetko funguje mozu obidva PC medzi sebou komunikovat stahovat atd, len sa mi stava ze niekedy sa mi zastavi internet z nicoho nic a musim vypnut a zapnut router neviem cim to moze byt, ale funguje mi to .
takze este raz aky router nato aby mi to slapalo v pohde aby to nevypadavalo, dikes...
hmm ja som mal taky isty problem, kupil som si SWITCH internet isiel na obidvoch PC ale ked som dal daco stahovat tak inet isiel iba mne a na druhom pc nesiel a tak isto aj naopak, tak som si kupil router snim to vsetko funguje mozu obidva PC medzi sebou komunikovat stahovat atd, len sa mi stava ze niekedy sa mi zastavi internet z nicoho nic a musim vypnut a zapnut router neviem cim to moze byt, ale funguje mi to .
takze este raz aky router nato aby mi to slapalo v pohde aby to nevypadavalo, dikes...