prosim vas, o nejaku poriadnu rytmicku hudbu na bike, teda poradit, sosnem uz sam a prosim odpustite si prispevky typu : queen - i want to ride my bicycle nieco take ako je napr. fatboy slim, rage against the machine, ved to poznate, dik
Kraftwerk - Aerodynamik (album Tour De France Soundtracks 2003)
Kraftwerk - Tour De France Etape 1, 2, 3 (album TDF Soundtracks 2003)
Kraftwerk - Tour De France (album TDF Soundtracks 2003)
Kraftwerk - The Robots (album The Mix 1991)
Kraftwerk - Radioactivity (Album The Mix 1991)
Kraftwerk - Music Non Stop (Album The Mix 1991)
vsetky spominane pesnicky su vyborne a mozno aj lepsie v koncertnej verzii na albume Minimum-Maximum z roku 2005
kamos je biker, jazdi brutalne skoky a tak ... normalne pocuva hip hop ale ked ide na bycikel, tak zasadne drum and bass ! Z DnB titulov mozem doporucit Pendulum, ale najdes toho mnohonasobne viac a sam poznas co je pre Teba ok ...
ja by som odporucal nejaky dynamicky metalcore/hardcore.
skus still remains,atreyu,trivium,saprophyte.vsetko som upol na lamkach
a ten napan ze DnB Pendulum a pod je good idea
no ja ked som na sutazi......tak niekedy pocuvam soundtracky z matrixu 1....alebo DJ Tiesto.........proste tiesta mam rad.....a dobry je na bike...ukludnuje.....a mam jednu pesnicku...co pomaly zrychluje...tak to si pustim na treningu alebo preteku a makam ako fredka...
ja si na biku púšťam Muse,hlavne také burcujúce skladby. Dole kopcom alebo na nebezpečnejších trasách je to paráda .vie ma to dobre povzbudiť.ale neviem či je to dobrá rada aj pre ostatných.
mne na dnb, no pri tom mi je vzdy dobre, nielen na bike-u. ale ten schranz... ...to by som asi pochvilke prestal vnimat. moooc dynamicke na bicykel, pokial niesi natrenovany ako lance armstrong. proste dnb, alebo presnejsie liquid funk mi vyhovuje viac.
Metalica - fuel
Rob Zombie - Dragula
Papa Roach - Between Angels And Insects
System of a Down - Chop Suey, Aerials,...
Guano Apes - Lords Of The Boards