I: Antireflexna MATNA folia na 15,6" LCD
-
morrowind
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
I: Antireflexna MATNA folia na 15,6" LCD
Objednal som kamosovi foliu na notebook 15,6" , lenze on sa rozhodol medzicasom kupit externy monitor, takze bude na predaj cca do tyzdna. Jedna sa o vysoko-kvalitnu foliu, ktora z leskleho LCD spravi MATNY. Rozmerovo sedi na kazde LCD rozmeru 15,6" (alebo mensie ak si ju orezete)...viac info a fotky dam ked pride, ale nebudem ju davat na svoj notebook, kedze by som kvoli tomu musel rozbalit balenie a potom by to bolo nepredajne...
Folia sa nelepi, ale pomocou statickej elektriny drzi na mieste...Skuste navrhnut cenu a mozno sa dohodneme....ak nebude zaujem, tak si foliu necham.
Folia sa nelepi, ale pomocou statickej elektriny drzi na mieste...Skuste navrhnut cenu a mozno sa dohodneme....ak nebude zaujem, tak si foliu necham.
-
Runes
Addict
Re: I: Antireflexna MATNA folia na 15,6" LCD
huh a co stoji taka sranda ??? orientacne bo som to chcel na stary book a nevedel som to kupit ted mi to je uz na 3 veci
-
johny541
King
Velmi by sa mi to hodilo, mam HP ProBook 4510s 15,6. Tiez neviem aka je cena, ponukam 10e zatial lebo naozaj nemam sajnu kolko to stoji. Urcite mi to rezervuj a ked ti to pride len to prosim obehni pravitkom, pretoze ja mam trochu viac wide displej.
-
morrowind
Medium Star
no za 10e to urcite nepredam, minimum je 20e...btw. uz to mam doma, takze porobim zachvilku fotky (ale je to zabalene, takze vela nevidno)...aj to pomeriam zachvilku
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2010, 17:18)

pod 20e nejdem urcite...
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2010, 17:20)
este rozmery : cca 34,5 x 19,45 cm
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2010, 17:18)

pod 20e nejdem urcite...
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2010, 17:20)
este rozmery : cca 34,5 x 19,45 cm
-
johny541
King
A nejake oznacenie pod ktorym by som si to vedel najst na internete? Na fotkach nie je nic take, teda co som to prebehol tak tam nevidim vyrobcu ani nic. Bolo by fajn kebyze si ju viem najst aj na internete.
-
morrowind
Medium Star
pohoda....ja to nemam urcite z Hong Kongu, ale no neva...myslim ze ak to niekto chce cim skor a nie cakat mesiac na balik, tak mu ten rozdiel nebude robit problem....ja to pod 20e nebudem predavat, kedze to mal zobrat kamos, ale on si to rozmyslel, tak stratovy na tom nebudem....popripade si ju necham...mna ta folia vysla presne 17.99€, takze 20 je adekvatna suma vratane posty si myslim....
btw. odkaz na foliu za 6$ vratane posty, to nemoze byt nic ine ako klasicka folia a ziadny Anti Glare
btw. odkaz na foliu za 6$ vratane posty, to nemoze byt nic ine ako klasicka folia a ziadny Anti Glare
-
johny541
King
Prepac, za 20€ nemam zaujem.
-
morrowind
Medium Star
pohoda....necham to tu par dni este a potom ak ju nikto nevezme to locknem a necham si ju ja
No tak si ju uzi