I/K: autoradio do 50€

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
kolac
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

I/K: autoradio do 50€

Príspevok od používateľa kolac »

ma niekto nieco ?
DR8PruBr
Star
Star

Re: K: autoradio do 50€

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

SENCOR SCT 4044MR

Info:

Kód: Vybrať všetko

http://www.alza.sk/sencor-sct-4044mr-d182072.htm
Za 45€ aj s poštou ti ho viem poriešiť. Nové, so zárukou.
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dakujem za ponuku, no to by som si ho rovno objednal sam z Alzy, ty mas tento model ?
DR8PruBr
Star
Star

kolac > Áno mám ho. A inak akurát, že na alze zaplatíš ďalších 6€ za dopravu...
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jasne chapem, akurat v ke v datacome maju podobny model za 38€, nevidim medzi nimi iny rozdiel ako v dizajne. Ozaj ty si s tym radiom spokojny ? Dobre to drzi FM signal ? Po zvukovej stranke to nejak nezaostava za drahsimi znackovejsimi radiami ?
http://datacomp.sk/sencor-sct-4014mr-au ... 80099.html
DR8PruBr
Star
Star

kolac > Mám ho vo Felde. Napojené dve predné repro + subwoofer. Zvuk úplne super. FM tuner drží, ešte s ami enstalo, aby som stratil signál (proste ostalo ticho), pene automaticky vyhľadáva iný vysielač. USB / SD karty berie v pohode. Ja som maximálne spokojný. Hlavné záleží aké repro k tomu pripojíš - ale to asi u každého rádia.
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tiez ho chcem do feldy, som rad ze si s tym spokojny, ak ma neoslovi nic ine tak vezmem toho Sencora. Dik za tip :)
DR8PruBr
Star
Star

kolac > Tiež som špekuloval nad kadečím ale potom som si to zhodnotil asi tak: CD sú už dosť zastaralé, škrabnú sa, treba to napaľovať... Nemôžeš tam nič mazať a pod. Takže rádio s optickou mechanikou padlo úplne. Takže som sa obzeral po takomto niečo. A som spokojný zatiaľ.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

len chcem dodat k tomu FM radiu, nezalezi na radiu (teda ano, ale na zosilovaci), mozes mat aj 300€ radio a nemusi ti dobre drzat signal na FM, ja mam 200€ radio v aute a musel som dokupit zosilovac na autoantenu, lebo vypadaval signal... teraz uz ide dobre,DR8PruBr-ovi ide dobre lebo felda ma na antene tusim zosilovac od vyroby, tak tam nema co rusit... co sa tyka toho radia sencor, co ti ponuka, tak hadam posluzi dobre, aj ked to nie je moc ospevovana znacka, na normalne pocuvanie staci....
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Co som ja pytal znamych na lacne autoradio, tak vacsinou nadavali, ze casto zamrza, niekedy nerozpozna usb zariadenie, pripadne ho musia odpojit uplne od baterky aby sa vobec dalo dokopy. Nechcem s tym nikomu kazit kseft, su to len moje informacie a skusenosti ludi, ktori ho mali. Zvukovo nepatria tiez medzi kvalitu ale to uz je ina debata, na bezne pocuvanie staci. Ja som sa preto radsej rozhodol pre najlacnejsi Pionner tusim DEH100, stal ma necelych 80€ nove v obchode a som s nim po kazdej stranke spokojny. Frekvencie radii drzi bez problemov, len nema RDS, co mne netrebalo. Obcas vyhodi USB error, ale to len vytiahnem kluc a zalozim naspet a vsetko je OK. Cita rychlo. Zvlada mp3 audio bez problemov a to v nom tocim kotuce dost casto. Po polroku pouzivania stale absolutna spokojnost.
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

vlastne dovod preco sa obzeram po novom radiu je ten, ze to co mam teraz mi nedrzi signal, bola vymenena aj antena no nepomohlo to. Prioritne je aby dobre fungovalo radio, CD vobec nepotrebujem naopak som rad ze tam je miesto neho usb/SD/line in.

Luto, ten pioneer moze byt fajn, ale 50€ je strop. Ak bude nahodou mrznut mam nan predsa 2 roky zaruku.

DR8PruBr: ked si kupoval tvoj model, nezistoval si cim sa lysi od trosku lacnejsieho SENCOR SCT 4014MR alebo SCT 4024MR ? Ja rozdiel nevidim v nicom okrem designu.
http://www.alza.sk/sencor-sct-4014mr-d172722.htm
http://www.alza.sk/sencor-sct-4024mr-d172723.htm
DR8PruBr
Star
Star

Re: I/K: autoradio do 50€

kolac > Áno, je to v dizajne, teda nič iné som si nevšimol rozdielne. Mne práve vyhovoval dizajn SCT 4044MR. Nakoľko ostatné majú dosť malé a neprehľadné tlačidlá... Aj keď SCT 4024MR sa mi pozdávalo, ale len z toho dôvodu, že je podsvietené na zeleno – čo by sa k felde hodilo. Ale nakoniec vyhrala ergonómia.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

kolac na tvojom mieste nekupujem nove radio... kup si ten zosilovac na autoantenu , to je otazka 4-5€ a uvidis ci ti bude drzat alebo nie signal
DR8PruBr
Star
Star

PAuLi3 > písal, že aj on to chce do Feldy... Takže pokiaľ nemenil anténnu inštaláciu a má tam originál tak má tam aj zosilňovač.

kolac > ozaj, keď ti padá ten FM signál – ten zosilňovač máš zapnutý? Ten tenší kábel čo ide spolu s koaxiálom by mal byť pripojený na autorádio (tam by si mal mať výstup na anténu) alebo ho napoj niekde priamo na +12V)
Zamknuté