I/K: IBM X31
I/K: IBM X31
Zdravim.
Zhanam notebook IBM X31. Mohli by ste mi napisat nejake skusenosti s nim, prip. nejake foto a tak? lebo na nete som nasiel iba jednu staru recenziu s nefunkcnymi linkmi na obrazky.
Takisto ak ho ma niekto a chcel by sa ho "zbavit" tak hodte sem a povedzte si cenu.
Zhanam notebook IBM X31. Mohli by ste mi napisat nejake skusenosti s nim, prip. nejake foto a tak? lebo na nete som nasiel iba jednu staru recenziu s nefunkcnymi linkmi na obrazky.
Takisto ak ho ma niekto a chcel by sa ho "zbavit" tak hodte sem a povedzte si cenu.
-
kolac
Star
- Kontaktovať používateľa:
tiez po nom uz dlhsiu dobu " tuzim " dva krat som bol dohodnuty ze ho kupim a dva krat som ho nekupil, asi mi nieje súdený
ako plusy su jednoznacne: - pevna konstrukcia znama od ostatnych think padov ( mam TP T23 a proste je to premakana seria bookov do detailov ), ozaj pevna konštrukcia a take detailyky ako ledka pre osvetlenie klavesnice nemožu chybať
)
- baterka !!!
- a rozmery samozrejme, oproti mojej T23 je to tenšie ešte o centimeter a na širku kratsie asi o 2 cm, avšak budeš musiet ozaliet abstinenciu cd romky, co by samozrejme nebol problem, pokial by si sa nerozhodol preinstalovat system .. co by mohla byt celkom sranda pokial nemaš externu mechaniku, lebo pokial viem tak to bootovat z USBcka nevie
- ibmka by mali mat ale od vyroby systemovu particiu so zalohou systemu cize teoreticky by si ziadne instalacne cd nepotreboval..
- dalej to ma ked sa nemylim aktivnu ochranu disku tj .. si nastavis senzitivitu a pri istej sile otrasov sa zablokuje hlava disku
atd atd .. .staci gúglit a v vyooglis toho habadej
mimochodom .. keby ste ho niekto mali na predaj PM
ako plusy su jednoznacne: - pevna konstrukcia znama od ostatnych think padov ( mam TP T23 a proste je to premakana seria bookov do detailov ), ozaj pevna konštrukcia a take detailyky ako ledka pre osvetlenie klavesnice nemožu chybať
- baterka !!!
- a rozmery samozrejme, oproti mojej T23 je to tenšie ešte o centimeter a na širku kratsie asi o 2 cm, avšak budeš musiet ozaliet abstinenciu cd romky, co by samozrejme nebol problem, pokial by si sa nerozhodol preinstalovat system .. co by mohla byt celkom sranda pokial nemaš externu mechaniku, lebo pokial viem tak to bootovat z USBcka nevie
- ibmka by mali mat ale od vyroby systemovu particiu so zalohou systemu cize teoreticky by si ziadne instalacne cd nepotreboval..
- dalej to ma ked sa nemylim aktivnu ochranu disku tj .. si nastavis senzitivitu a pri istej sile otrasov sa zablokuje hlava disku
atd atd .. .staci gúglit a v vyooglis toho habadej
mimochodom .. keby ste ho niekto mali na predaj PM
Dik za reakciu (aj ked tu poznamku pod ciarou ze ho chces kupit aj ty si si asi nemohol odpustit
) sam som majitelom R60. Super vykon, som nadmieru spokojny, ale zhanam nieco male s velkou vydrzou do skoly lebo predsa len ten book co mam ma vydrz tak 2 - 2,5h ani to nie pri textovej praci co nie je velmi potesujuce. mechaniku ozeliem velmi rad, nepotrebujem ju tam mat. A samozrejme verny znacke. Ako IBM tak aj Lenovo ma velmi kvalitne konstrukcie (novsie maju horcikovu kostru a nejake uhlikove vlaka a podobne zveriny) cize zaruka kvality zarucena. Klby nepovoluju ani po 3-4 rokoch pouzivania 
X31
nazdo,,mam X31,super masinka veru,dostal som ho za urcitu pracicku,vlastne skor povedane servis,,ale tak k veci,mam vlastny nootasik,takze tento mi zapada prachom,baterka vydrzi cca 2a pol hod. 20gb disk,768 MB RAM,ak este je zaujem
uz som sa rozhodol trochu inac ale co by si zan pytal ked si sa uz ozval? 
//autoeditácia príspevku ( 10 Nov 2008, 21:43 )
mozes mi poslat tu cenu na mail aj s fotkami nejakymi? ako otvoreny s klavesnicou, display a celkovo case ako vyzera ( [email protected] ) dik
- pripadne sem supni fotky
//autoeditácia príspevku ( 14 Nov 2008, 14:12 )
up
//autoeditácia príspevku ( 13 Apr 2009, 14:25 )
tak skusme este up xD
//autoeditácia príspevku ( 10 Nov 2008, 21:43 )
mozes mi poslat tu cenu na mail aj s fotkami nejakymi? ako otvoreny s klavesnicou, display a celkovo case ako vyzera ( [email protected] ) dik
- pripadne sem supni fotky
//autoeditácia príspevku ( 14 Nov 2008, 14:12 )
up
//autoeditácia príspevku ( 13 Apr 2009, 14:25 )
tak skusme este up xD
Mám a aj by som chcela predať notebook IBM ThinkPad X31. Display 12,1", Rada Centrino s CPU Pentium 1,6 GHz, WiFi -802.11b, Bluetooth, Zvuková karta, LAN - 100 MB, modem, HDD-30GB, RAM - 256 MB 333MHz DDR, atď. Má 4 roky, bez OS a treba novú baterku. Neviem nakoľko ho oceniť v Eurách, ale skutočne znesie veľa. V podstate čakám, kto ponúkne viac...