I/K : kompresor z chladničky
I/K : kompresor z chladničky
Zhánam kompresor z chladničky . Iba Košice kôli osobke , funkčný , ponúknite
Naposledy upravil/-a tacosi v 21 jan 2013, 10:54, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: zmena prefixu
Dôvod: zmena prefixu
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Re: I/K : kompresor z chladničky
Chces na fukanie kolies?
Nema to velku hodnotu,ale ten kto ho ma,tak si ho radsej nechava.
Sam mam 2,ale zbavit sa nechcem ani jedneho,pretoze ak odide jeden,tak je nahradny.
Ale poradim Ti,kde ho zozenies. Bud hore v Nay-ku zozadu,,,tam nosia ludia elektroodpad na likvidovanie,alebo v hocktorych zberniach surovin. Tam ale za par drobnych.
Popripade skus ceknut inzeraty na darovanie chladniciek/mrazniciek za odvoz. Budes mat kompresor a za zbytok Ti daju v zberni nieco na kavu.
Nema to velku hodnotu,ale ten kto ho ma,tak si ho radsej nechava.
Sam mam 2,ale zbavit sa nechcem ani jedneho,pretoze ak odide jeden,tak je nahradny.
Ale poradim Ti,kde ho zozenies. Bud hore v Nay-ku zozadu,,,tam nosia ludia elektroodpad na likvidovanie,alebo v hocktorych zberniach surovin. Tam ale za par drobnych.
Popripade skus ceknut inzeraty na darovanie chladniciek/mrazniciek za odvoz. Budes mat kompresor a za zbytok Ti daju v zberni nieco na kavu.
nie na fukanie kolies, potrebujem to na airbrush pištol ... Nay zozadu myslíš to pri carefoure ? dá sa to tam nejako vyšmeliť ?
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Jj Nay pri Carrefoure. Je to vzadu kde importuju tovar do skladu. Teda ak sa u nich nic nezmenilo,napriklad ze to uz rovno nesu na skladku. Vtedy to tam hromadili a odnasali to naraz. Bolo to sice pred polrokom,ale skus.
pojdem pozreť, keby si sa náhodou mal možnosť dostať ešte k jednému, daj mi prosím vedieť, dosť to súri ... díky