I/P: 50mW green laser

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Kriko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kriko »

boue kupil som ...a nist je*at som ho rozdrbal cely jak je :x :x :x
patrick1
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa patrick1 »

mne to robi, ked mu je aj zima, skus ho zohriat rukami a potom aj dlhsim svietenim
23paso23
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 23paso23 »

Ahojte, nevie niekto z vás aký je rozdiel laserom class b a laserom class a?
palinojur
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa palinojur »

Kriko napísal:caute neporadite mi niekto moj laser som pouzival asi 2 dni a prestal mi svietit neviete cim by to mohlo byt popripade ako to opravit???diki ...ozaj ked sa don pozrem je vidno iba cervene svetielko :( :( :(
Kriko cau vyskusaj to otvorit a vycistit to vnutro kde sa dotyka ta baterka ja som to mal zanesene rychlo a svietilo mi to tak tiez na cerveno myslel som ze su to baterky a napokon som mal spinave vnutro =) Terza to svieti tak ako nove vyskusaj. :wink:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

23paso23 napísal:Ahojte, nevie niekto z vás aký je rozdiel laserom class b a laserom class a?
http://en.wikipedia.org/wiki/Laser_safety

srry za OT
onkel1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa onkel1 »

Mám záujem môžem poprosiť o screen manualu co je k tomu plus nejake detailne fotky ? Ďakujem .... (30mw)
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

zeleny od Kukiaka som mal uz asi rok a pol, rozhodol som sa ho posunut dalej ... skoncil u kamosa, trosku pary mal v izbe... http://www.youtube.com/watch?v=RUElhbGm ... r_embedded

cez vikend sme ho testovali na chate - parada :-D

EDIT: tuto ma trosku znizeny vykon - pre istotu /cerveny je tusim z mechaniky, ci cd alebo dvd to neviem/
metalmatus
Novice
Novice

Re: I/P: 50mW green laser

Príspevok od používateľa metalmatus »

cawtee..som tu novie a hladam ci bi dakto nepredal novy laser zeleny alebo modry 200mW...keby nieco pite na mail a za jeden laser dam 65 :plus: ecka
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

SonnyLaser
Novice
Novice

Príspevok od používateľa SonnyLaser »

Ahojte ja som tu novy a mam otazky čo znamena životnost lasera napriklad 10000 hours ked ho budem mat 10000 hodin tak už mi nepojde??? A ešte mislite že ked som si objednal 200mW laser že je dobry značka je Green Laser Pointer 200 mW za 59 € na stranke www.zelenylaser.info a sory ak je to OT a ešte nechapem načo je filter alebo take niečo ? prosim poradte už sa tešim na laser zajtra alebo piatok ma prist škoda že nemam fotak :( :( ale newa :D :D majte sa
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Nic nieje vecne, tak preto u vacsiny vaci mas niekedy napisanu zivotnost ako napriklad vybojka vo svetelnej technike, pocet otvoreni dvierok u mechaniky takisto aj laser sa opotrebuva, pretoze tam nastava obrovske teplo ...

Cena je trosku premrstena a s dost velkou pravdepodobnostou sa jedna o tento laser http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1997 , co je v preposte max 40€ :D
SonnyLaser
Novice
Novice

diky hojko ale na DX všeci vravia že davaju zle kusi laserov napriklad odide spinač alebo take niečo proste že sa rychlo kazia newa ale ta životnost ma fakt štve :smt098 :smt017 juj a keby že mi odide laser akože ta životnost tak by sa dal opravit že ho rozoberem vičistim kupi dčo max do 20 € a bude zase ako nowi lebo ked som kukal 200 mW videa na nete taj je to fakt huste a novi laser zase nechchem kupovat no nič ja sa s tou hračkou pohram ak dojde životnost juj ta ani do školy nepojdem :D :D
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kolac »

Ak ho budes pouzivat 1 hodinu denne, odide ti po 27 rokoch, nestaci ? :D
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Ano vo vseobecnosti su mikrospinace niektore kvalitne, ine zase menej. Ale to je ta posledna vec co by ma trapila, pretoze sikovnemu cloveku vymena mikrospinaca nepotrva viac nez 10 min za pouzitia mikropajky. Skor si davaj pozor na pady, nakolko ani zdaleka nie su narazuvdorne.
SonnyLaser
Novice
Novice

ano dakujem davam si pozor neska mal prist no ešte neprišiel papierik že je na pošte asi pride neskor je len 12:25 ak pride mam ho okuliare mam zimne to je v poho :D no ale ja nemam spajkovačku mal som 2 ale pokazil som a druhu som ju spalil :D spajkovačkou som spalil :D no kreslil som po nej blbosti a potom odišla ale laser neudem za žiadnu cenu kazit a ani svietit do oči to nie nechcem aby som mal problemy :)

//autoeditácia príspevku (01 Okt 2010, 12:28)
kolac ja ho isto budem použivat 4 hodini denne :D a trhoch ani nehovorim :D baloni budu pukat len taky rachot :D

//autoeditácia príspevku (06 Okt 2010, 11:33)
NO došiel mi ten laser ale mam taky VELKÝ problém je to 200 mW laser nezapali ani sirku neprepali ani papier a nepukne ani balonik newiem v čom je chyba a pišu tam že 200 mW laser nič uplne nič nezapali iba jeden krat zapalil 1 zapalku možem si s nim kludne sviečit do oči a nič je horozne slaby ja to Green laser pointer a ja totalne slaby už som ho rozobral najmenej 100 krat a nič neviem čo mam robit diodu som vičistuil šetko robim podla videi a nič neviem čo s tim cely laser bol rozobraty ale stale nič poradte mi keby že je 200 mW tak by aspon puklo balon alebo zapalilo sirku a nič nejde prosim poradte mi alebo pište na moj e-mail : [email protected] dakujem prosim HELP ME

//autoeditácia príspevku (06 Okt 2010, 13:37)
PROSIM PORADTE čo som pisal tam vyšiel PLS a odpisujte mam nervy v P___
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Napis si do sekcie POMOC a nie tu do bazaru.Co si ocakaval,ze 200mw dokaze take zazraky,ako si Ty predstavujes ? mozes ho rozoberat,a cistit kolko len chces,,,lepsie to nebude.
SonnyLaser
Novice
Novice

hej a druhi tu pišu že 30 mW im dkaže prasknut balonik a zapalit sirku a moj ani to ne hmm
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Fioo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Fioo »

Cawte ja mam novy 5mW laser a 2dni svietil dobre... len potom mi zacal blbnut napr.. ze zapnem a 2sec svieti silno a potom sa luc riadne stlmi alebo ked s nim pohybem tak mi blbne akokeby zly kontakt... skusal som aj nove baterky ale nic... poradte prosim co s tim moze byt alebo ako ho rozobrat dik.
heli
Novice
Novice

Príspevok od používateľa heli »

čo by koštovala 200watova ?
Zamknuté