Shark, pokial bude platno biele, neprepalis to vobec .
Skillord, uz som to pisal. Ten 50mw si predstav dako takto x<50mw a x30mw asi takto =30mw. Ten 50, moze ist aj tych aj viac.. ale moze to po case po zahriati klesnut..
Ja by som bral ten 30, lebo rozdiel az taky viditelny nie je a vydrzi dlhsie.. a ani nezere baterky tak vela..
kukiak napísal:Shark, pokial bude platno biele, neprepalis to vobec .
Skillord, uz som to pisal. Ten 50mw si predstav dako takto x<50mw a x30mw asi takto =30mw. Ten 50, moze ist aj tych aj viac.. ale moze to po case po zahriati klesnut..
Ja by som bral ten 30, lebo rozdiel az taky viditelny nie je a vydrzi dlhsie.. a ani nezere baterky tak vela..
Tak asi by som zobral tú 30, máš ich momentálne ? A aká je cena ?
EDIT: // neviem co by si poradil. kamarat to cchce do laserovej šou. ma ju momentalne spravenu, z green laser ukazovatka. ale to ma 1 mw. a moc to nie je vidiet v hmle. co by si poradil?
hezo napísal:neviem. som v pomykove. takze ten 30 mw je stabilnejsi? a je vidiet na dennom svetle lúč?
urcite ano.. aj ked mozes trafit dobry kus, ale to ti nezarucim.. V dennom svetle to markantne viditelne nie je, mozno ak je tam nejaky prach, hmla alebo tak.. v pritmi sa to uz celkom leskne a v tme ziari..
drunkenR!DER napísal:cauko , bol by aj taky nejaky ako je ten 30mW ale s cervenou bodkou ?
aby si videl luc ako v tom zelenom ? Nie take ani nie su.. Ak ti ide o viditelnost.. preto sa robia zelene. Pri cervenom budes vidiet len bod.. Mozno pritom 200mw cervenom budes vidiet aj trocha luc.
Ci ty chces nieco na sposob ytch co sa predvaju po jarmokoch?
kukiak napísal:aby si videl luc ako v tom zelenom ? Nie take ani nie su.. Ak ti ide o viditelnost.. preto sa robia zelene. Pri cervenom budes vidiet len bod.. Mozno pritom 200mw cervenom budes vidiet aj trocha luc.
Ci ty chces nieco na sposob ytch co sa predvaju po jarmokoch?
hej hej v podstate nieco ako tie cinske shity ale ako som tak nad tym uvazoval tak by mozno vobec nebolo zle ani to zelene pri ktorom vidno luc
ako daleko dosvieti ten 30mW ? a ake mate s nim zatial skusenosti
Ako daleko? Tak daleko, ze uz ti tam oko nedovidi .. ale tak anpr my sme tym svietili na zavodnu vezu, co bola od nas minimalne 2 kilometre a bolo to uplne ze viditelne..
kukiak napísal:Ako daleko? Tak daleko, ze uz ti tam oko nedovidi .. ale tak anpr my sme tym svietili na zavodnu vezu, co bola od nas minimalne 2 kilometre a bolo to uplne ze viditelne..
tak hovoris ze nebanujes kupu ? inak ty mas ten 30mW ?
a dopis pls aj cenu (platit prevodom na ucet)...neviem este naisto ci to kupim lebo planujem mozno kupit pitt bike a kazda koruna dobra