I/P: Gamecube na mieru (Služba)

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
gembller
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

I/P: Gamecube na mieru (Služba)

Príspevok od používateľa gembller »

Základná (najlačnejšia) zostava obsahuje:
1x konzola
1x controller (originál)
1x originál hra
1x AV kábel, zdroj,
1x memory card (4-64 mb)
Cena: 30€

Pokročilá zostava:
1x konzola
1x AV kábel, zdroj
1x SCART konektor (na požiadanie)
2x originál hra
2x memory card (4-128 mb)
3x-4x controller (1x originál)
Cena: 50€

Full zostava:
1x konzola
1x originál hra
1x back-up hra (napalena)
1x AV kábel, zdroj
1x SCART konektor (na požiadanie)
2x memory card (16-256 mb)
3x controller (1x originál)
+ nachipovane
Cena: 80€

Ak mate iné požiadavky, napr extra controller, pamäťová karta atp treba dať vedieť a ja Vám podľa toho ušijem ponuku na mieru.

Zostavu pred predajom vždy otestujem s mojimi hrami, nepoužívam hry ktoré sú pre zákazníka. Vaša objednávka bude plne otestovaná aby som mohol zaručiť funkčnosť.

Vybavit tento balik bude trvat dlhsiu dobu, kedze chipy chodia az z Thajska (min 2 tyzdne) + je to aj trosku pracne :) Ostatne baliky dostanu iba to co je vypisane vyssie a prilozeny navod, ktory obsahuje linky a navody na modovanie/chipovanie a budu si to musiet podla nich spravit sami (nieje to nic narocne, len troska pajkovania).

To je asi všetko,este by som chcel dopisat ze ceny su len ilustracne, kto by mal zaujem nech mi napise mail :) Podstatou tejto inzercie je to ze ja nechcem neak zarabat a ryzovat na ludoch preto su ceny nestabilne - riadia sa podla toho ako sa mi podari to zohnat. Je to zalozene na tom ze ked niekto bude mat zaujem som tu, a viem dat ponuku lepsiu ako tradicny slovaci na inzeratoch, ktory ked nevidia konkurenciu davaju nerealne ceny (ceny ako u Xbox 360, za cenu GC predavaju color atp)

Všetko je samozrejme bez záruky.
Viem zabezpečiť osobný odber na trati Žilina - Stará Ĺubovňa, inak povedané, že si po to prídete na vlakovú/autobusovú stanicu na dohodnutej zastávke.

Posielam na dobierku po celom SVK ale rátajte stým, že to može vyjsť drahšie ako napr cesta do RK a s5 lebo tá konzola čosi váži :)
Prílohy
Image188.jpg
V baliku
V baliku
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: I/P: Gamecube na mieru (Služba)

Príspevok od používateľa Arkaz »

Cauko. V prvom rade musim pochvalit napad osobne sa mi to velmi paci nakolko tak isto oblubujem retro gaming =) No chcel som sa zatial len informovat (nedostatok financii) ci by si vedel zohnat aj taku pikosku ako je Limitovana edicia Platinum. pozeral som ebay je ich tam dost no je to tvoj biznis tak sa do toho starat nebudem len ci by to slo sa pytam =)
gembller
Light Expert
Light Expert

Re: I/P: Gamecube na mieru (Služba)

Príspevok od používateľa gembller »

Poprosim zmazat - neaktualne ;)

A este raz dik za zhovievavost modom :) cenim si to
Zamknuté