Rozpredám vyššie spomenutý notebook na diely (konkrétne model WT267EA#ARL). Plasty budú pravdepodobne nepoužiteľné, keďže je na nich dosť škrabancov. No popraskané alebo polámané nie sú.
K dispozícií sú RAM, HDD, displej, procesor, chladenie, panel s touchpadom atď. Batéria je po smrti, keďže sa dá spustiť len ak je na sieti a pri spustení vypíše chybu internal battery error 601. Podľa HP fóra to znamená, že baterka je viac nepoužiteľná a treba kúpiť novú. Klávesnica je tiež nepoužiteľná, nakoľko sú na nej vidieť známky používania a chýba jedno tlačidlo. Reproduktor je funkčný, no v tom notebooku nechce hrať. V HP 615 funguje normálne. No cez 3,5 mm jack pre slúchadlá zvuk funguje bez problémov. Optickú mechaniku som použil v druhom notebooku, keďže som ho mal poliaty malinovkou a optická mechanika zostala zlepená.
RAM 1: Samsung 1GB 1Rx8 PC3-10600S-09-10-ZZZ
RAM 2: Elpida 2GB 2RX8 PC3-10600S-9 - pamäte môžem na požiadanie otestovať cez memtest a pošlem screen.
HDD: Hitachi Travelstar 5K500.B-320 (HTS545032B9A300) - na požiadanie spravím scan na BS, poprípade výpis z Crystaldisk Info.
Displej: 15,6" s LED podsvietením, antireflexný, rozlíšenie: 1366 x 768 bodov
Ak máte o niečo záujem, tak dajte vedieť. Notebook je momentálne zložený a plne funkčný (samozrejme musí byť pripojený na adaptér kvôli mŕtvej baterke).
Diely budem určite ponúkať aj mimo tohto fóra. Dôvod predaja je druhý notebook (HP 615), ktorý budem používať. Poštou neposielam, odber je možný v Pezinku, poprípade dohoda. Cenu za jednotlivé diely ponúknite.
EDIT//
Pridaný screen z HDTUNE, Crystaldisk Info a Memtest.
-- 23 Jan 2015, 19:47 --
Notebook predaný mimo fóra. Zostali už iba RAMky a HDD. No HDD je zajednaný na zajtrajšie poobedie.
-- 24 Jan 2015, 20:24 --
HDD predaný dnes mimo fóra. Zostali mi už iba RAM pamäte.
-- 17 Mar 2015, 22:25 --
UP, RAM pamäte mám ešte stále doma. Akosi som na ne pozabudol, tak ich dávam znova do predaja.