Mam doma uz davnejsie postaveny koncovy zosilnovac Leach Amp. Audiofili urcite vedia o com hovorim. Je to Genialny koncak v triede AB.Vykon je 2*200W do 8Ohm. Jediny problem je ze nieje v ziadnej krabici kedze krabicami sa nezaoberam a osobne sa mi paci viac ked vidim na tu krasu
I/P: Koncovy zosilnovac leach
-
Marko5211
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
I/P: Koncovy zosilnovac leach
Zdravim vsetkych!
Mam doma uz davnejsie postaveny koncovy zosilnovac Leach Amp. Audiofili urcite vedia o com hovorim. Je to Genialny koncak v triede AB.Vykon je 2*200W do 8Ohm. Jediny problem je ze nieje v ziadnej krabici kedze krabicami sa nezaoberam a osobne sa mi paci viac ked vidim na tu krasu
Cena koncaku je 200Eur co je extremne malo v prpocte na suciastky no momentalne potrebujem peniazky. Ak mate niekto zaujem piste mailujte. Optimum by bol osobny odber v KE.
Naposledy upravil/-a tacosi v 09 aug 2013, 17:52, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: doplnený prefix
Dôvod: doplnený prefix