sorry... ale alza? ten monitor som kupil pred 3-5 mesiacmi.. neviem presne.. a vysiel ma aj s dobierkou na 134€ ... takze realna cena by bola okolo 100€
Fuxxo: ja som cenu nenapisal a preto je tam aj to I, takze sa da dohodnut, ta alza je tam kvoli parametrom
Dovod predaja je, ze som tu kupil pre svojho zakaznika, ktory to potom nedoplatil. Zaplatil aj nejaku zalohu (malu ale predsa) preto to mozem predat o nieco lacnejsie ako ho bezne kupis
Vystavim ti normalne fakturu (som u dealera registrovany) takze reklamovat to potom mozes v servisnych strediskach, prip. cezomna ti viem zabezpecit opravu do 3dni ak by sa nieco vyskytlo. Este by som ti to vedel doniest do Presova, dost casto tam chodim.
Zatial som teda v cechach, ale okolo vikendu by som mal byt na slovensku, mohol by som mat aj cestu ke/po uvidim. zatial mi to podrz, mam predbezny zaujem. btw nema to nijake zle body alebo nieco, ze?
Nema to ziadne zle body, vyskusal som ho asi na 30min. Keby si mal cestu do KE tak ho kludne mozme vyskusat u mna (aj keby sme sa stretli niekde inde tak donesiem notebook a 220V uz niekde najdeme). Poslal som ti cislo na seba.
Ahoj vedel by si pomoct? zhanam monitor PREDAJ HO MNE ale nie srandujem Mam monitor CRT a mam zaujem ze si zaobstaram nejaky od 22' + vies pomoct? som si objednal v datacome LG W2252TQ a ze uz sa neda objednat tak teraz hladam alternativu pls posli mi na teba nejaky mail ak by si vedel pomoct