Predam Nokiu 5310 ktora je ciastocne pokazena,ale je dole spomenute riesenie aby mobil bezal v poriadku.Problem je,ze raz ukazuje,ze ma sim cartu a raz zasa nie,telefonovat ide pokial ma palicky a pise,ze je dnu simka,ale je to trosku o nahode-typu raz ide a raz zasa nie-Sposobene je to tym,ze sa simka nedotyka contactmi o dosticku a preto je treba vlozit napriklad listocek-papierik medzi zariadenie a simku aby simka tesnila a dotykala sa tak kontaktmi o dosku,alebo vymysliet nieco ine aby drzala a dotykala sa..Trochu blbnu bocne tlacitka,ktore su urcene pre multimedialnu zabavu-typu play,prehrat dopredu a dozadu,ktorymi sa ovlada iba prehravac-hudby,videa a radia,ale samozrejme da sa pracovat aj bez nich..
Mobil bol pouzivany a v takom stave sa aj nachadza,preto s tym treba pocitat..
Mobil je este rok a 2mesiace v zaruke+-.
K mobilu je samozrejme nabijacka,sluchatka,CD,datovy kabel,navod a zarucak+Vsetko je v origo krabici ofc..
Pokial ma teda niekto zaujem o kupu na suciastky,alebo si ho necha opravit,ci nieco podobne tak sem napiste,alebo mi poslite pm or mail:[email protected] ..Či v pripade dalsich otazok sa len smelo pytajte.
PS.:Najlepsie osobny odber BA,ale je mozne poslat aj na dobierku.
I/P:Nokia-5310
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: I/P:Nokia-5310
cauko mal by som zaujem. potrebujem hlavne komplet kryty + ten ramik s tlacitkami. ale najlepsie bude cely fon komplet. aku si predstavujes cenu? osobka kludne BA 
Caf Arkazi.Pisal som ti na icq aj skype,ale ani na jednom ta neviem zastihnut..
Tak ak mas stale zaujem,napis pribliznu cenu ktoru si ochotny ponuknut a ja si to premyslim.Pripadne sa zastav na icq co mas uvedene v profile,alebo skype a dohodneme sa..
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2010, 22:32)
BUMP
->Stale na predaj
PS.:Bol som dohodnuty s Arkazom na pondelok o 9v auparku pred vchodom do MC a cakal som tam 20min,ale po nom ani slychu ani chyru..
Tak ak mas stale zaujem,napis pribliznu cenu ktoru si ochotny ponuknut a ja si to premyslim.Pripadne sa zastav na icq co mas uvedene v profile,alebo skype a dohodneme sa..
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2010, 22:32)
PS.:Bol som dohodnuty s Arkazom na pondelok o 9v auparku pred vchodom do MC a cakal som tam 20min,ale po nom ani slychu ani chyru..
Napísal som aj SS, no nedostal som sa odpovede, tak to postnem aj sem.
Kúpil by som ju, na dobierku, potrebujem z nej len foťák, resp. optiku ktorá sa priloží k plošáku. Takže ak bude dobrá cena, skús navrhnúť aj s poštou.
Kúpim ju samozrejme celú, so všetkým príslušenstvom ktoré máš!
Kúpil by som ju, na dobierku, potrebujem z nej len foťák, resp. optiku ktorá sa priloží k plošáku. Takže ak bude dobrá cena, skús navrhnúť aj s poštou.
Kúpim ju samozrejme celú, so všetkým príslušenstvom ktoré máš!