I/P: PC ZOSTAVU + NOTEBOOK
-
88_speed_88
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
I/P: PC ZOSTAVU + NOTEBOOK
chcel by som sa (zatial len) informovat za kolko by sa dal predat PC a book osobitne...
....PC :
CPU : AMD Athlon 64 X2 (dvojjadro) 5000+ Black edition (3,1ghz stabilne) + ac freezer 64
MB : ASUS M2N-SLI DELUXE socket AM2
RAM : Kingston 2GB DDR2 800Mhz + medeny chladic
VGA : Ati radeon HD4670 512MB GDDR3 (stabilne 800Mhz jadro a 1150Mhz pamat)
HDD : Western Digital 640GB WD6400AAKS 16MB SATAII/300 7200rpm + chladic
Zdroj : K-mex PZ-series 500W
Optika : LG dvdram gsa-h44n
+ 1x6cm vetrak na chipset + 1x12cm vetrak na spodku bedni (obe su na vypinace)
+ "tuning" bedna (vyrezany ornament+plexi+nastriekane plamene) celohlinikova
+ (ohodnotit zvlast) 19" LCD ASUS VW193 , 1440x900
...na hdd,vga,zdroj,ram a LCD by mala byt este aj zaruka..vsetko je 100% funkcne a este pozapajane..ku MB,LCD,zdroj je komplet krabica atd.
..... NOTEBOOK :
ASUS F3KE-AP057
tento , akurat v mojom je vymeneny HDD za 320gb maxtor 7200ot. , pridana 1gb ram (cize dokopy ma teraz 3gb ram) + ma na kryte peknu samolepku... baterka vydrzi pri znizenom jase a zapnutom wifi v poho hodinu a 40min. a pri uplne nizkom jase vydrzi necelych 2hod....bez wifi som este neskusal a stav je uplne v poho...neposkriabany display , pri touchpade mierne zosuchany (ako na kazom pouzivanom booku ale absollutne to skoro ani nevidno) , adapter a aj notebook sa absolutne neprehrieva a zaruka uz nieje...
....vopred dakujem kazdemu kto prispeje a ohodnoti a nebude zbytocne polemizovat....
..........ceny v shope ktore som nasiel (PC) ..........
grafika (len ma iny chladic na sebe ale je to presne moja) , ramka , HDD , zdroj , chladic ram (mam ich 2) , CPU chladic , HDD chladic , CPU , doska , bednu a mechaniku som nenasiel , po scitani mi vysla celkova cena 383,03€ (bez bedni,mechaniky,kablov,vetrakov a LCD)
....poprosim ohodnotit aspon orientacne cenu bud za celok (myslim PC) alebo po castiach... notebook len v celku....
....PC :
CPU : AMD Athlon 64 X2 (dvojjadro) 5000+ Black edition (3,1ghz stabilne) + ac freezer 64
MB : ASUS M2N-SLI DELUXE socket AM2
RAM : Kingston 2GB DDR2 800Mhz + medeny chladic
VGA : Ati radeon HD4670 512MB GDDR3 (stabilne 800Mhz jadro a 1150Mhz pamat)
HDD : Western Digital 640GB WD6400AAKS 16MB SATAII/300 7200rpm + chladic
Zdroj : K-mex PZ-series 500W
Optika : LG dvdram gsa-h44n
+ 1x6cm vetrak na chipset + 1x12cm vetrak na spodku bedni (obe su na vypinace)
+ "tuning" bedna (vyrezany ornament+plexi+nastriekane plamene) celohlinikova
+ (ohodnotit zvlast) 19" LCD ASUS VW193 , 1440x900
...na hdd,vga,zdroj,ram a LCD by mala byt este aj zaruka..vsetko je 100% funkcne a este pozapajane..ku MB,LCD,zdroj je komplet krabica atd.
..... NOTEBOOK :
ASUS F3KE-AP057
tento , akurat v mojom je vymeneny HDD za 320gb maxtor 7200ot. , pridana 1gb ram (cize dokopy ma teraz 3gb ram) + ma na kryte peknu samolepku... baterka vydrzi pri znizenom jase a zapnutom wifi v poho hodinu a 40min. a pri uplne nizkom jase vydrzi necelych 2hod....bez wifi som este neskusal a stav je uplne v poho...neposkriabany display , pri touchpade mierne zosuchany (ako na kazom pouzivanom booku ale absollutne to skoro ani nevidno) , adapter a aj notebook sa absolutne neprehrieva a zaruka uz nieje...
....vopred dakujem kazdemu kto prispeje a ohodnoti a nebude zbytocne polemizovat....
..........ceny v shope ktore som nasiel (PC) ..........
grafika (len ma iny chladic na sebe ale je to presne moja) , ramka , HDD , zdroj , chladic ram (mam ich 2) , CPU chladic , HDD chladic , CPU , doska , bednu a mechaniku som nenasiel , po scitani mi vysla celkova cena 383,03€ (bez bedni,mechaniky,kablov,vetrakov a LCD)
....poprosim ohodnotit aspon orientacne cenu bud za celok (myslim PC) alebo po castiach... notebook len v celku....
Re: I/P: PC ZOSTAVU + NOTEBOOK
Mal by som zaujem o ram, ponukam 15€
-
Lord ANAKIN
Professional
ze notebook ponukam 200e , osobka v ke ... prihod real fotky ...
-
88_speed_88
Light Expert
I/P - informacne/predam , to znamena ze chcem najprv zistit ceny a zaujem a nie hned predat... a Mato_pdx , neviem kde som pisal,ze comp predam po castiach...pripomen mi,lebo mam "popolniky na ociach" . . .
-
C0lder
Light Star
Pc cca 210-220 a monitor tych 40-60.Notebook typujem 240E.
-
88_speed_88
Light Expert
PC priblizne nejako tak som si predstavoval , lepsie povedane okolo tych 250 za comp a cca 70-80€ za monitor , ale notebook sa mi nejako nezda ked vidim vseliake inzeraty na dost "trapne" notebooky a pytaju skoro podobnu cenu ktoru si uviedol...
-
tacosi
Moderátor
nj,,tie vseliake inzeraty tam sice su,ale aj dlho budu,pretoze sa toho nedokazu zbavit za taku cenu,ako chcu oni.Tych 240-250€ je uz naozaj maximum,na tieto parametre.
-
88_speed_88
Light Expert
mno jo...takze, PC by sme mali a uz len notebook nejaku REALNU predajnu cenu... burnout paradise ide na uplne full (bez aa a vsync) bez seknutia... ine hry som velmi neskusal , lebo jednak nemam-nehram a jednak ho mam natrepany inymi "blbostami" takze nemam ani miesto...
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2010, 3:28)
takze...su nejaky REALNY a solidny zaujemcovia ? aby som zistil ci je zaujem,lebo bude coskoro na predaj aj notebook aj PC
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2010, 3:28)
takze...su nejaky REALNY a solidny zaujemcovia ? aby som zistil ci je zaujem,lebo bude coskoro na predaj aj notebook aj PC
Za notebook by som ti dal 230 ojro ak by si mal záujem.
-
88_speed_88
Light Expert
cena notebooku bude zacinat pravdepodobne trojkou...za 200 idu obycajne a za tento celkom slusny kusok len o par eur viac? nehnevajte sa,ale to radsej hodim do akvarka 
-
tacosi
Moderátor
ok,,Potom,ako ho tam hodis,tak to akvarko kupim za nejake par €
ale nie,teraz naozaj.Ten nb nieje az taky celkom slusny kusok,ako si myslis.Skus to niekde na Bazosi a pod.pretoze viac ludi ma nazor,ze za viac ako 250 zanho nedostanes.
ale nie,teraz naozaj.Ten nb nieje az taky celkom slusny kusok,ako si myslis.Skus to niekde na Bazosi a pod.pretoze viac ludi ma nazor,ze za viac ako 250 zanho nedostanes.
Ved na bazosi daj cenu aj 280€ no bude ti tam stáť ako všetky ostatné tento ma reálnu cenu tak do 230-240€ môj názor.

// A ešte nechápem tomu, že za 200€ idú obyčajne notasy tento tvoj je neobyčajný ?
Inak rybky sa potešia 
// A ešte nechápem tomu, že za 200€ idú obyčajne notasy tento tvoj je neobyčajný ?
-
88_speed_88
Light Expert
cena noveho v obchode je 650€ aj par drobne a to ma este 160gb 5400ot. disk v sebe a len 2gb ram... moj ma dokupeny 320gb 7200ot. sata2 disk a 1x1gb ramku a baterka vydrzi v pohode viac nez hodinu a pol... nepotrebujem sa ho zbavit surne za kazdu cenu a nehovorim ze je to nejaky "nadupadny" book ktory predam za majland,ale cenim si ho natolko,ze pod 3xx€ nepojdem vzhladom fakt na tie "trapne" inzeraty ...kupi niekto - kupi , nekupi nikto - darujem rodine alebo s nim vymyslim nieco ine...
Tak nový môže stať ale ty nový nemáš tak nesplietaj tu o novom je to stará mašina bez záruky.
Tak to vysoko rúbeš sa ti nezdá ? 3xx € ?
To ho fakt daj niekomu v rodine aspoň ho potešíš 
Tak to vysoko rúbeš sa ti nezdá ? 3xx € ?
-
88_speed_88
Light Expert
daj si bazos a vyhladaj si do max 250€ co za blbosti ti vyskocia... 3xx znamena , ze ceny budem prijimat od 300€ a viac... a tak ako som napisal... nepredam-nepredam..predam-predam... viac sa asi nevyjadrujem...
edit:/ a ked uz ide o to , hod/te sem par linkov na nieco "aspon" podobne za taku cenu aku uvadzate
edit:/ a ked uz ide o to , hod/te sem par linkov na nieco "aspon" podobne za taku cenu aku uvadzate
Jaj už viac krát sa ti tu pokúšali vysvetliť nielen ja, že tie ceny na bazoši sú prehnané tie notebooky im tam stoja a nemôžu sa ich zbaviť no keď ti môžem poradiť tak ho daj niekomu v rodine uvidíš akú budú mať radosť 
-
88_speed_88
Light Expert
nejde len o bazos , ale aj o ine fora atd...aj tuna nikde nevidim nieco pod. zeby niekto niekomu ponukol za podobnu cenu ktoru uvadzate...
Tak to sa potom lepšie poobzeraj 
-
88_speed_88
Light Expert
okey
neries 
-
lezgy
Light Expert
nepocuvaj tychto tuna....predavaj za kolko chces ty
poslem zoznam ak ches co som predal a zakolko ....
tuna je pravda ze cena bude nizsia lebo ludia sa kvazi rozumeju co kupuju a tlacia cenu dole
dnes mu predas a zajtra ho vycapi aj s akvarkom za 400 na bazos :d ale bez vody
sory za ot, ale taketo vyplody ma obcas vedia ...
ak nechcete nekupujte
poslem zoznam ak ches co som predal a zakolko ....
tuna je pravda ze cena bude nizsia lebo ludia sa kvazi rozumeju co kupuju a tlacia cenu dole
dnes mu predas a zajtra ho vycapi aj s akvarkom za 400 na bazos :d ale bez vody
sory za ot, ale taketo vyplody ma obcas vedia ...
ak nechcete nekupujte