Predám značkovú podložku pod myš značky FUNC INDUSTRIES
podložka je skoro nová žiadne opotrebenie je zabalená v kovovom obale je k nej aj držiak na myš ako na kábel myslím:)ktomu zadarmo pribalím čistiacu handričku a úplne nové zabalené teflony na myš aby lepšie sa kĺzala.
Cenu navrhnite kupoval som ju za 1400SK pre 1,5rokom zhruba
Pre viac info pýtajte sa:)
I/P:Podložku pod myš
-
Puchovinfo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Puchovinfo
Medium Expert
To je proste lepšia klzavosť je to progamerska podložka ako su drahe opticke myši su aj podložky:)..stači pozreť www.progaminshop.sk tam su take vecičky:)...odporučak pre hračou counter strike..je to fakt dobrá vecička:)
Prepac ale Mozes mi dat lInk na tu podlozku ?
1400 sk ANO ? to si rád pozriem BTW dobre vieme ze podlozka nech je aj za 20 000 sk sa časom OPOTREBUVAVA ... a neverim ze je v super stave po roku a pol .. kedze mne moja razer podlozka kupena len za 900 sk odysla po necelom roku uplne viditelne opotrebovanie nehovoriac o klzavosti .... a ako kolko cakas ze dostanes za Podlozku rok a pol pouzivanu ???? Cenova predstava ????
-
Puchovinfo
Medium Expert
Jéj ahoj kelso zase ideš rýpať domňa čo?:)
TU máš link: http://www.func.net/products/1030/index.html 22 dolačou stoji teraz aktualne..mno a použival som ju minimálne takže tak a su to fakt dosť kvalitne podložky:)..mno totiž ta firma je čisto na podložky vieš....mno lazer hej podložky nič moc robia kamaratovy hneď odišla ale myši krása mam magmu už 2 roky a fakči ete mno cena okolo 15€:)
TU máš link: http://www.func.net/products/1030/index.html 22 dolačou stoji teraz aktualne..mno a použival som ju minimálne takže tak a su to fakt dosť kvalitne podložky:)..mno totiž ta firma je čisto na podložky vieš....mno lazer hej podložky nič moc robia kamaratovy hneď odišla ale myši krása mam magmu už 2 roky a fakči ete mno cena okolo 15€:)