fotky: (skutočné pridám neskôr) http://images.google.sk/images?hl=sk&so ... 2&aq=f&oq=
zákl. info:
Kód: Vybrať všetko
konštrukcia: klasická s dotykovým displejom,
procesor: Qualcomm MSM7200, 400 MHz,
frekvencie: 900 / 1800 / 1900 MHz + UMTS + HSDPA
rozmery: 110 x 56 x 14 mm,
hmotnosť: 120 gramov (zistená: ???),
displej: aktívny, dotykový, 65 536 farieb, 240 x 320 b., uhlopriečka 72 mm, aktívny pohotovostný režim,
fotoaparát: 3 Mpix (2 048 x 1 536 b.), LED blesk, makro, autofocus, záznam videí (MPEG4, 640 x 480b),
VGA kamera pre videohovory,
pamäť: 256 MB + microSD, 128 MB RAM,
správy: SMS, EMS, MMS, e-mail, RSS,
globálny prenos dát: GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA,
lokálny prenos dát: Bluetooth 2.0 + EDR, kábel (miniUSB), mass storage, Wi-Fi,
hudba: MP3/AAC prehrávač, FM rádio, A2DP,
ostatné: Java, minimalizácia (aj Java) aplikácií, multitasking, WAP 2.0, HTML, videohovor, prehliadač dokumentov, GPS,
batéria: Li-Ion, 1 530 mAh ...
zdroj fony.skmedzinárodná záruka ešte 1,5 roka, kupovaný od poliaka(tam zrejme vybratý od nejakého operátora), na bločku je dátum 1.4.2009, kedy mu bola vymenená G500ka za tento (na bločku je uvedená G500, pod tým výmena a napísané správne IMEI číslo)
stav: škrabanec vzadu pri fotoaparáte (pri nápise autofocus), k hlavnej čočke fotoaparátu sa dostal prach - bez negatívných vplyvov na fotkách, displej je ok mikroskopické škrabančeky keďže som nan ňom nemal fóliu /prekážala mi/, batéria v pôvodnom stave, pri zapnutom edge - pár hovorov/sms/mailov a neustále pustenom qipe denne vydrží 1-3 dní
neblokovaný!! komplet príslušenstvo - cdčko nemôžem nájsť, ale niekde tu iste bude
ponúkajte ceny, zatiaľ predávam iba tu, pri nevyhovujúcich cenách mám právo predaj zrušiť/predať inde (bývam okres Prešov)
EDIT: dôvod predaja: chýba mi hardwarová klávesnica
//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 12:26 )
ok takže začnem, cca 240eur, resp. aj výmena za projektor, LCD monitor 24palcov+ (bez chybných pixelov) alebo skúste aj niečo iné..