ako som pisal vyssie cenu si navrhni ak sa mi bude pozdavat nemam probelm sa s tebou dohodnutmmm273 napísal:mam zaujem o obydva ventilatory ( 90+120) avsak newiem relanu hodnotu, takze napis cenu vratane posty a mozno zoberiem...
I,P,V ----> HW <----- update 17.3.2010
-
hakker
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: I,P,V ----> HW <----- update 5.3.2010
adresu poslem zajtra - musim este nieco doriesit lebo kupujem aj inde.... platba jedine dobierka
-
hakker
Darca
okmmm273 napísal:adresu poslem zajtra - musim este nieco doriesit lebo kupujem aj inde.... platba jedine dobierka
oprava... ponukam 6€ vratane posty - ak mas zaujem daj vediet, ak nie tiez daj vediet ( dostal som dobru ponuku aj inde, takze preto ..)
-
hakker
Darca
za 6€ + postra mozno ano menej nie a platba na ucetmmm273 napísal:oprava... ponukam 6€ vratane posty - ak mas zaujem daj vediet, ak nie tiez daj vediet ( dostal som dobru ponuku aj inde, takze preto ..)
tak nic... stracam zaujem
Cau pocuj k tej zvukouke máš aj ovladače (drivery)? je funkčná? cena? dala by sa osobka v BA? SS pls
-
hakker
Darca
mas SSsavi napísal:Cau pocuj k tej zvukouke máš aj ovladače (drivery)? je funkčná? cena? dala by sa osobka v BA? SS pls
-
Diehard
Amateur
Ten turbo modul by sa dal prirovnat k ReadyBoost .. pozor, nie uplne to iste, ale je to dost podobna zalezitost. PCI je rychlejsie ako nejaka citacka kariet, takze je to samozrejme vyhodnejsie. Ale je to velmi podobne. Aby ste o tom mali ako taku predstavu. Modul odlahcuje disk tym, ze najcastejsie pouzivane a najdolezitejsie subory sa ukladaju na tuto kartu. Rozdiel oproti ReadyBoost je hlavne v tom, ze ReadyBoost bol vymysleny hlavne pre desktopy a toto pre notebooky a hlavne kartu pre ReadyBoost mozte kedykolvek vytiahnut, pretoze tam sa subory duplikuju ako na disk, tak aj na USB, pripadne pamatovu kartu. Pri tomto module sa to nedeje, nie je mozne ho pocas chodu systemu odstranit (nie len kvoli strate dat a moznemu zruteniu systemu, ale uz len kvoli tomu, ze PCI HW sa neodstranuje pod napatim. Je to to iste ako vytiahnut graficku kartu pocas chodu systemu). Kedze tento modul pracuje priamo na PCI radici, CPU ma k nemu omnoho kratsiu a rychlejsiu cestu ako k nejakemu USB klucu. Tento modul vyuziva ReadyBoost a ReadyDisk nazar. Celkom dobra vecicka.
Asi tak v skratke a laicky napisane
Asi tak v skratke a laicky napisane
Re: I,P,V ----> HW <----- update 13.3.2010
Tie 2 kusy chladiče na RAM - 2€ s poštou peniaze na účet.
-
hakker
Darca
som si predstavoval trosku vyssiu sumuramaya napísal:Tie 2 kusy chladiče na RAM - 2€ s poštou peniaze na účet.
Možno budem predávať pamäte , tak som to chcel na ne nasadiť aby sa mi ľahšie predávali. Lepšie by to vyzeralo
Možno stále málo pre teba ale moje maximum 2.50€ s poštou peniaze na účet
-
hakker
Darca
ak je to za oba ks ta cena je malo predstava o cene bola aspon 4€ za oberamaya napísal:Možno budem predávať pamäte , tak som to chcel na ne nasadiť aby sa mi ľahšie predávali. Lepšie by to vyzeralo![]()
-
srebalat
Light Star
tie pasivy su nove alebo uz pouzite? a tie vga ako pozeram, su agp, zeby 8x? su teda obe plne funkcne az na tu vec, ze na jednej nejde fan(teda je prestihnuty kablik ak som spravne pochopil), nemas nejaky link na tu Radeon 9200 64MB DDR nahodou.
-
hakker
Darca
tie pasivy su uplne nepouzite mam ich v sklade na regale nevidim moznost vyuzitiasrebalat napísal:tie pasivy su nove alebo uz pouzite? a tie vga ako pozeram, su agp, zeby 8x? su teda obe plne funkcne az na tu vec, ze na jednej nejde fan(teda je prestihnuty kablik ak som spravne pochopil), nemas nejaky link na tu Radeon 9200 64MB DDR nahodou.
co sa tyka grafiky skusim najst dake info pripadne hodim do kompu a zistim viac
tu MB s CPU predavas len spolu s case a zdrojom alebo ich das aj osobitne?
-
hakker
Darca
je mi to v podsstate jedno ako to predam takze v pohode sa vieme dohodnut/nechcelo sa mi to montovat von preto som to nafotil takako to bolo/mayooo napísal:tu MB s CPU predavas len spolu s case a zdrojom alebo ich das aj osobitne?