Nokia 5130c- taktiež zo Španielska, bez záruky, má pár týždňov a bol nosený iba v púzdre,možno je blokovaný keďže je do operátora (movistar), mobil+nabíjačka ale raz som bol nasratý a niekto si to musel odniesť takže výsledok je že nejde zapnúť
Thermaltake Soprano- len v čiernom, bez zráuky keďže nemám bloček, ja debil som krabicu vyhodil pred týždňom ale papiere k nej ešte mám, jedna 5,25" záslepka nie je a vzadu tiež jedna chýba inak je komplet tak ako som ju kúpil, žiadne škrabance proste 100% stav a a pridám ešte dva Gelidy cena: 30€
GTA IV Episodes from Liberty City- kupovaná v Brlohu, ešte v záruke takmer rok a 11 mesiacov, DVD-čka ani raz neboli v mechanike, samorzrejme aj s nepoužitým key-om cena: 15€
SE CST-75- kupovaná v Datarte asi pred mesiacom, ešte zabalená, bez záruky keďže nemám bloček a pridám aj neoriginálne slúchadla na SE cena: 7€
Grafika GE0103-136(GEFORCE II MX 32M/TV AGP VGA)- bez záruky, dám 3 dni na odskúšanie, výstupy VGA+TV OUT, pasiv, AGP cena: 1€
2xSeagate Barracuda 7200.7 80GB- bez záruky,dám 3 dni na odskúšanie, jeden používaný na dáta asi 3 roky druhý nepoužívaný vôbec, presnejšie sú to ST380011A, oba bez bad sectorov, jeden má firmware 3.06 druhý 8.01 cena: za oba 10€
Seagate 80GB- bez záruky, dám 3 dni na odskúšanie, málo používaný, presnejšie ST380020A, bez bad sectorov, firmware 3.34, cena: 5€
a potom kopu vecí (neóny, napájací kábel, sata kábel, redukcia PS2/USB, IDE kábel, nejaký reflexivný SATA kábel, 4 diódový ventilátor) cena: navrhnite
Iba osobne v Košiciach
Fotky zdroja a aj kvalitnejšie fotky pridám do stredy