i-Pod Shuffle z T-Mobilu [ako ho zapnúť?]

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MayDaySK
Star
Star

i-Pod Shuffle z T-Mobilu [ako ho zapnúť?]

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Čaute. Mám doma ten i-Pod Shuffle čo sa nedávno rozdávalo v T-Mobile. Avšak ho neviem zapnúť ani podľa návodu. Tam je písané že pridržať Play na dve sekundy. Tlačítko na boku je v polohe ON, tlačím play a stále len zabliká kontrolka a nič to nerobí. Potom sa to len vypne. Hudba tam je, je vo formáte MP3, nabitý je, veď som ho nechal na USB nabíjať vyše 2 hodiny. Tak kde ešte môže byť problém?
robbiee
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa robbiee »

Ak das ten gombik na ON, stlacis play a nehra... tak bud su zle sluchatka, alebo treba este zvysit hlasitost
MayDaySK
Star
Star

robbiee napísal:Ak das ten gombik na ON, stlacis play a nehra... tak bud su zle sluchatka, alebo treba este zvysit hlasitost
Aj to som skúšal že dávať hlas, a slúchatká som skúsil napichnúť do PC a hrajú tak už nechápem. Ak sa nájde dakto taký čo to má nech sa ozve a keď nie nevadí, zajtra sa v T-Mobile opýtam.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

daval si tam pesnicky cez i-Tunes? alebo si len pichol ipod k pc a nakopcil songy na vymenitelny disk?
MayDaySK
Star
Star

smejo napísal:daval si tam pesnicky cez i-Tunes? alebo si len pichol ipod k pc a nakopcil songy na vymenitelny disk?
Iba som to vsunul a nakopčil songy. Ale už je OK bol som v t-mobile a povedali mi že si musím nainštalovať aplikáciu i-tunes, a hudby dávať cezeň, lebo že ináč je to použiteľné iba ako USB kľúč. Ale tak o tomto som nevedel lebo normálne keď kúpim bárjakú MP3 vybalím z krabice napojím na PC a bez akýchkoľvek inštalačiek tam nahádžem hudbu či už MP3 albeno WMA zapnem a ide. Neviem čo ten i-pod je za šmejďácku značku že to nedokáže... Však keď to dávali k telefónom ako darček tak je to jasné.
smejo
Addict
Addict

prave preto som sa pytal, ako si to robil, mnoho znackovych playerov praveze funkciu nahravania songov cez mass storage nepodporuje...
a znacku APPLE by som urcite k smejdackym neradil
MayDaySK
Star
Star

No tak ja to radím podľa toho že kúpim hociakú neznačkovú alebo aj značkové ako Apacer a tam jednoducho naťuahnem hudbu ako na USB kľúč a je... Prečo to nemôžu podporovať aj iné? Musia si to schválne komplikovať???

A nenadávam ceľkovo na i-Pod. Vychádzam z toho že ak dávajú nejaké darčeky mobilní operátori tak to zvyknú byť nejaké čínske foťáky atď. Darčekové predmety určite nebudú kvalitné veci čo samostatne stoja 5-6 litrov. Toto mohla byť nejaká najblbšia séria.
smejo
Addict
Addict

apacer je asi taka znacka pri playeroch, ako dacia pri autach
btw, ten shuffle stoji okolo trojky, co si myslim, ze nie je najmenej
MayDaySK
Star
Star

Ale sranda je že Apacer za tisícku má tiež gigovú pamäť a len jednoducho nahádžem skladby a fičím... Tak v čom by mal byť ako dacia??? Zatial čo na i-Pode sa drbkáš s kadejakými programami a sync musíš a čojaviemčo ešte ale badám že je skvelá výdrž batéria na tie rozmery...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pozri naco si budem kupovat mercedes, ked si mozem nastupit do fiatu a ficat?
ked sa ti pod nepaci tak ho je*** do popolnice a kup si apacer.
:wink: no offence
smejo
Addict
Addict

preco uz potom nekupit rovno dvojgigovy pingpong za 800 korun?
niekto je na kvantitu a niekto zas na kvalitu -> pokial si uz niekedy mal moznost vypocut si kvalitny zvuk, tak ho urcite nebudes spajat so znackou apacer (netvrdim, ze ipod je top, ale rozhodne komfortnejsi po zvukovej (aj dizajnovej, ale to je subjektivne) stranke ako playere, ktore spominas)
to co spominas, je asi jedina nevyhoda ipodu/-ov, no je to aj otazka zvyku - da sa tomu prist na chut, i ked je to menej prakticke ako mass storage a drag´n´drop
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

staci plugin do totalcommanderu a ides ;)
MayDaySK
Star
Star

Len mi vadí ten stály sync. Aj teraz chcem ísť do mesta a počúvať a naposledy mám v i-Pode len ťahák na dejepis. Tak mi to vymazávalo 5 minút a potom som si dal hudobný playlist ako autofil a doteraz mi to robí. Pri inej MP3 by som otvoril okno ako na USB kľúči, vymažem všetko čo je tam a myšou pretiahnem pesničky z priečinku hudba a je to vybavené.

Pre všetkých čo mi nadávate zato že nadávam na i-Pod:
Ono to začalo takto. Nemal som si to v úmysle kupovať. Už v samotom názve témy je že to T-Mobile dával ako darček k telefónu. Dostal to každý kto si v tom čase vytiahol mobil na paušál. Takže ja som si ho nevyberal a ani som si nechcel kupovať MP3-ku. Ale keď sme ju už dostali tak prečo nepoužívať. Nevedel som že to má hodnotu troch tisícok. Som si myslel že ak to dávajú ako darček k telefónu tak to bude nejaká hovadina. Som to mohol predať alebo vymeniť za tzv. dvojgigový pongpong...
Napísať odpoveď