žiadne internetové pripojenie
-
Daniel9911
Professional
žiadne internetové pripojenie
Ahojte, dnes bol u suseda nastaviť wifi router keď som to nastavil tak som tam nastavil wifi aj heslo, všetky zariadenia ktoré majú som pripojil k internetu okrem jedného a stolného PC. PC má aj tp link wifi usb adapter tam mi signal ukazuje aj ked dám pripojí len mi tam ostane stále výkričník a vypisuje že žiadne pripojenie. Potom som to skúsil aj cez kabel pripojiť ale tam mi ukazuje to isté. Windows ma Win 10 HP a čo som si tam všimol, že system nie je aktivovaní. To môže blokovať internetové pripojenie ? podla mňa je to hlúposť ale nikdy nevieš. VIete mi poradiť ?
Re: žiadne internetové pripojenie
Dostane IP? S aktiváciou to nemá nič
-
Daniel9911
Professional
Re: žiadne internetové pripojenie
nato som sa až tak nepozeral aby som pravdu povedal lebo bolo už dosť neskoro tak som tam nechcel rušiť ale zajtra tam idem znovu tak by som potreboval radu čo by som mohol skúsiť. Už ma napadlo či nie je sieť preťažená lebo sa každy pripojil s každým zariadením čo je 5 mobilov a 2 notebooky a práve tento PC nejde pripojiť. Ale neviem sa pripojiť ani k routru lebo mi tam nefunguje zakládna IP asi ju zmenil lebo je to napojené len ako AP. ale ten by som mal zistiť asi cez ipconfig.
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2016, 9:49)
Problém vyriešení pre inštalovaním systému
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2016, 9:49)
Problém vyriešení pre inštalovaním systému