Čiaročky na monitore!
-
Maroshv
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Čiaročky na monitore!
Ahoj,:(
spozoroval som na mojom monitore akesi čiaročky. Vyskytuju sa len v hornej polke monitora, a to len pri čiernom pisme a na tlačidlách zavrieť, maximalizvoať a minimalizovať. Pred týždnom som to ešte nemal, objavil som to až tento týžden, ovladače mam najnovšie stiahnuté z nvidia.com. Grafika 5500FX 256MB, monitor Asus VW193D-B LCD širokouhlý. Prosím ak viete niekto čo alebo kde je chyba alebo ak niekto niečo také už zažil napíšte. Vopred ďakujem.
spozoroval som na mojom monitore akesi čiaročky. Vyskytuju sa len v hornej polke monitora, a to len pri čiernom pisme a na tlačidlách zavrieť, maximalizvoať a minimalizovať. Pred týždnom som to ešte nemal, objavil som to až tento týžden, ovladače mam najnovšie stiahnuté z nvidia.com. Grafika 5500FX 256MB, monitor Asus VW193D-B LCD širokouhlý. Prosím ak viete niekto čo alebo kde je chyba alebo ak niekto niečo také už zažil napíšte. Vopred ďakujem.
No mas pravdu,ze to nie je systemova chyba.sapler napísal:hm nevadi takže to bude zrejme chyba monitoru alebo chyba napatia skus ak mozes pozriet ci mas v zasuvke v ktorej mas napojeny monitor fazu na lavej strane, alebo ti odpalilo nejaky kondenzátor v moniore popripade nejaky zly kontakt v kabli, ocividne systemova chyba to nieje.
Faza vpravo,odpaleny kondik a zly kontakt v kabli-
Maroshv-Neviem a ake ciary sa jedna,ale moze to byt nedobrym kontaktom medzi samotnym displayom-elektrovodivou gumou-plosnym spojom.