Čiastočna prohibícia na Slovensku?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ste za prohibiciu v nejakej forme na slovensku?

Ano
22
67%
Nie
11
33%

Celkom hlasov: 33

Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Čiastočna prohibícia na Slovensku?

Príspevok od používateľa Dreamer »

Vytuněný alkohol Alcarelle by měl příjemně opít bez nepříjemných následků

"Britští vědci vyvíjejí alkohol, který by měl jenom samé plusy a žádné mínusy. Dočkáme se drinků bez doposud nevyhnutelné kocoviny a riskování vlastního zdraví. Startup Alcarelle ho slibuje do pěti let."

Nie je to novinka, ale objavil som to az teraz a na hojku som to nenasiel, tak mozno to niekoho bude zaujimat, mozno bude mozne pit a nemat opicu. :) Samozrejme, ma to aj rizika, ze ludia budu pit viac, alebo ludia ktori nepili kvoli opici zacnu pit - ale podla ma je to dobra vec, ludia budu pit vzdy, aj keby sa alkohol zakazal (som v teme) a toto by mohlo ciastocne alebo uplne eliminovat nasledky pitia, ktore teraz musia znasat obete, aj deti. Po dostatocnom otestovani by som ja dokonca zakazal "pravy" alkohol uplne, prip. by som vyrazne zvysil dan pre pravy alkohol, hlavne kvoli ochrane ostatnych, obeti, deti... Co si myslite vy?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Úprimne, asi odkedy mám internet, tak zachytávam podobné informácie, že nejakí vedci vo svete vyvíjajú alkohol, z ktorého sa človek nezgrcia... Podľa mňa ide skôr o hoax.

Ak som správne pochopil ten článok, oni vyvíjajú nejakú novú syntetickú dizajnovú drogu, ktorá by mala podobný účinok ako alkohol...wtf? To dopadne ako syntetické kanabinoidy. Vyvinú niečo návykovejšie a nebezpečnejšie ako klasický produkt prírodnej fermentácie - chlast.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Tiez o tom casto pocuvam v poslednej dobe ale nechapem to promo. Od kedy som "dospel" a zistil ze existuje aj kvalitny alkohol tak si nepamatam opicu na druhy den a grcanie uz uplne vobec. Prave naopak, na druhy den som jak rybycka. A to niesom ziadny alkoholik. Na srot sa dam tak dva krat do roka :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak to je hoax, tak je zaujimave, ze ho zdielala dnes aj RTVS, tam to prezentovali skor ako nahradu alkoholu, mozno zaznamenali nejaky progres.

Inak dobra alternativa ako nemat opicu - k hladaniu alkoholu ktory "sadne" lepsie, co moze byt pre kazdeho rozne (a ani cena nie je vzdy smerodajna), je pit pomalsie a najst hranicu, co ale nedokaze kazdy, samozrejme.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ano, hranica je tiez dolezita. S nou maju ale zvycajne ludia problem :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tu by mohli pomoct nano-roboty s AI, ktore tu hranicu rozoznaju za cloveka a poslu mu sms-ku ze staci, ak neprestane, tak mu daju nejaky ten elektrosok, co ho moze "usmernit". Ono sa to mozno zda az prilis sci-fi, ale aj bezne smart-hodinky dokazu kadeco zistit a cital som uz aj o nano-robotoch, ktore dokazu odoslat info z tela online.

Ktovie ci take nieco pride skor, ako ten alkohol z ktoreho nie je opica. :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Výrok "Žika" (Martina Žikavská)":"
Ja pijem veľmi málo no ak si občas vypijem - je zo mňa iný človek a ten pije ako k*k*t :D
Napísať odpoveď