IBM AIX / Tivoli

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Cavour
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

IBM AIX / Tivoli

Príspevok od používateľa Cavour »

Zdravim, mam problem ohladom predmetu na PF UPJŠ v odbore Informatika ktory ponuka skola UPJS, KE v spolupraci s T-Systems. Ide o predmet s nazvom IBM AIX / Tivoli a rad by som vedel co to je a co by sa ucilo. Teraz idem do druheho rocnika. Pisal som na fore nasho odboru no su prazdniny tak asi nikto mi tam nevie pomoct. Dakujem za odpoved.
jurko.info
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurko.info »

Jedná sa o všestranný zálohovací software (a celkovo filozofia zálohovania) na strane servera. Patrí medzi najlepšie riešenia v tejto oblasti a predmet na výške asi preto, že je natoľko zložitý, že len tak z manuálu sa ho jednoducho nenaučíš.

Je to skvelá vecička, stojí zato sa s ňou potrápiť a budeš musieš zabŕdnuť aj do sieťových protokolov, architektúry serverov atď.

Rozhodne sa nemáš čoho báť, azda len tých pár tisíc stránok textu, aby si pochopil aspoň základy. : - D
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

neviem o com presne je ten predmet ale Tivoli je cela rodina produktov. TSM spomenute vyssie je len jeden produkt z tej sirokej ponuky. V kazdom pripade, Tivoli je vo velkych firmach pomerne rozsirene a skusenosti s enerprise rieseniami sa len zidu. Na tvojom mieste by som si presne zistil co presne sa na tom predmete uci a podla toho sa rozhodol. No myslim si, ze skusenosti s Tivoli ti uskodit nemozu
Napísať odpoveď