ICQ 5,1 vs 5.0-smaile
To zalezi, akych ma on nastavenych. Ak ma on nastavenych starych, tak mu pridu stare. Ak ma nastavenych novych, tak mu pridu nove.zelovoc napísal:ked si ja dam starych smajlov, tomu komu ich poslem sa zobrazia ako nove alebo stare?
-
mikkimikki
Medium Professional
-
vladino001
Light Professional
Ja používam qip, nedá sa to s icq porovnávať...icq sux,TT ... aj smajle má qip lepšie....
Čo sa týka smajlov 5.0 vs 5.1, smajle z icq 5,1 sú graficky prepracovanejšie ale niektoré úplne sux...trebárs ten usmievavý s čiapkou...hrôza...od 5.1 som ho prestal používať...celkovo by som to zhrnul tak že ta mimika smajlov bola lepšia v 5.0, graficky sú na tom lepšie 5.1...takže keby sa to trochu skombinovalo tak by to boli super smajle....ale qip a qip smajle aj tak best

Čo sa týka smajlov 5.0 vs 5.1, smajle z icq 5,1 sú graficky prepracovanejšie ale niektoré úplne sux...trebárs ten usmievavý s čiapkou...hrôza...od 5.1 som ho prestal používať...celkovo by som to zhrnul tak že ta mimika smajlov bola lepšia v 5.0, graficky sú na tom lepšie 5.1...takže keby sa to trochu skombinovalo tak by to boli super smajle....ale qip a qip smajle aj tak best