Problem ej v tom že davnejšie ked som presunul obrázok do chatu tak sa tam ukázal . A teraz keď ho tam prenesiem tak ho začne posielat osobe s ktorou si pišem
ICQ 6.5 - Vkladanie obrazkov do chatu
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ICQ 6.5 - Vkladanie obrazkov do chatu
Zdravím.
Problem ej v tom že davnejšie ked som presunul obrázok do chatu tak sa tam ukázal . A teraz keď ho tam prenesiem tak ho začne posielat osobe s ktorou si pišem
.. Ako to mam spraviť ?
-
DeJF
Addict
Veď tak to robim..vždy som to tak robil a išlo to..a teraz to začne posielať ...Rattata napísal:obrazok si normalne oznac v prehliadaci potiahnutim mysou (na modro) ako keby si oznacoval text, daj kopirovat a pak v icq ctrl+v...
pokial myslis obrazky z pc, to neviem ako sa da priamo zobrazit, jedine ho otvorit vo worde a zase oznacit atd...
//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2009, 18:54 )
VEĎ ANO!virus64 napísal:mne to tiež niekedy fungovalo, ale tak že si obrazok otvorim napr. vo firefoxe a pretiahnem ho do icq okna (tam kde pises text)
-
vladenko007
VIP
-
DeJF
Addict
Tak ale z nejakeho webu nie z pc . Vtedy mi to vždy pekne dalo do chatu a druha osoba ho videla v chatovacom okienku bez toho aby musela prijať . A teraz sa to odosielavladenko007 napísal:Chalani tak ja nechapem. Ja vzdy ked som vlozil obr. do chatu tak ho odosielalo nikdy ho nezobrazilo.
-
DeJF
Addict
Gepid napísal:Nebude to tým, že 6.5 ešte oficiálne nevyšla? Takže je to ešte menej ako beta?
-
vladenko007
VIP
-
DeJF
Addict
Nie nenútilo by ta to do bety . To je normalna finalna verzia ...vladenko007 napísal:Moc tie verzie nesledujem ale mal som verziu 6 a ked som zapol ICQ tak ma to nechcelo pustit dalej kym nestiahnem novu verziu tak som stiahol novu je to 6.5 tak uz je to snad oficialna verzia. Že by ma to nutilo do bety??? Či ?