ICQ ,bitlord ide a internet nie. čo st ým???
-
racto
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ICQ ,bitlord ide a internet nie. čo st ým???
Zdravím. Mám takýto problém.
Minulý týždeň mi aktualizovalo windows , potom mi prestal isť internet. Používam WIFI, kde IP hľadá automaticky, ICQ a stahovanie mi ide no net nie.
Skúšal som zadať IP na pevno, či vypnúť firevall, nič nepomohlo.
Skúšal som aj dátovú kartu a tam je to tak isto.
Prosím o pomoc.
Minulý týždeň mi aktualizovalo windows , potom mi prestal isť internet. Používam WIFI, kde IP hľadá automaticky, ICQ a stahovanie mi ide no net nie.
Skúšal som zadať IP na pevno, či vypnúť firevall, nič nepomohlo.
Skúšal som aj dátovú kartu a tam je to tak isto.
Prosím o pomoc.
-
existpierre
Medium Star
-
hojko
Site Admin
Aj ICQ aj BitLord sa pripaja na server, v prvom pripade je to ICQ server a pripaja sa cez host, v druhom pripade je to tracker, az nasledne tracker posle IP adresy. Takze problem v DNS by som nevidel, hladal by som ho niekde inde, ci uz proxy prehliadaca alebo nejaky spyware a podobne... V prvom rade by som skusil PC prebehnut antivirakom a antispyware programom, nasledne by som skusil tiez iny prehliadac.
No mne sa stalo len raz, ze mi nesiel prehliadac (ergo ziaden pristup na akukolvek www stranku), ale icq sa mi pripojilo a fungovalo bez problemov.
Bolo to ked som mal stary modem, kde som musel vo Windowse nastavit inu velkost packetov, aby bola kompatibilna s modemom.
Problem ale je, ze ti neviem poradit default velkost a tym padom si asi tazko overis, ci to bolo zmenene.
Inac najlepsie ako pisal hojko. Napojit disk najlepsie na externy zdroj, pripojit k inemu pocitaci s dobrym antivirakom (ja preferujem eset) a nechat to prebehnut.
Bolo to ked som mal stary modem, kde som musel vo Windowse nastavit inu velkost packetov, aby bola kompatibilna s modemom.
Problem ale je, ze ti neviem poradit default velkost a tym padom si asi tazko overis, ci to bolo zmenene.
Inac najlepsie ako pisal hojko. Napojit disk najlepsie na externy zdroj, pripojit k inemu pocitaci s dobrym antivirakom (ja preferujem eset) a nechat to prebehnut.
dokazom su kvalitne testy na nete na profesionalnych strankach, nie niekto co nevie ovladat vlastny pc, ale tak kazdy sa riadime inymi vecmihojko napísal:zaggi: Dokazom je reactov prispevok hned nad tvojim
ja mam napr antivirak len kvoli firewallu popravde, nikdy sa mi nejak virus este nepodarilo chytit na nete
@hojko, napr. http://www.av-comparatives.org/ mozes si poklikat testy, nemienim nikoho presvecat ze avg je skvely antivirus, ale urcite cez neho neprejde nieco co ti uplne ochromi net ...
@2 ano prakticky mam avg antivirus hlavne kvoli schopnemu firewallu lebo chcem mat take nejake all-in-one a neinstalovat milion programov kazdy na nieco ine ...
@racto internet sa ti rozbehol po vYpnuti firewallu? nejaky bullshit, ale mozno si ho mal velmi zle nastaveny
@2 1GB ram stoji dneska 400 korun tak jeden vikend nechlasci a nestazuj sa ze nejaky antivir zerie trosku viac ram
@3 vIrus sa pise s i
@2 ano prakticky mam avg antivirus hlavne kvoli schopnemu firewallu lebo chcem mat take nejake all-in-one a neinstalovat milion programov kazdy na nieco ine ...
@racto internet sa ti rozbehol po vYpnuti firewallu? nejaky bullshit, ale mozno si ho mal velmi zle nastaveny
@2 1GB ram stoji dneska 400 korun tak jeden vikend nechlasci a nestazuj sa ze nejaky antivir zerie trosku viac ram
@3 vIrus sa pise s i