neviem preco ale neide mi ICQ cez proxy.nastavim vsetko ako treba ale vzdy ked sa prihlasujem minimalizuje a vypne sa ....skusal som uz vsetky verzie....pomoc??
napis viac podrobnosti... co je to za proxy? bezi vam napr. na lanke s kamaratom, alebo u providera alebo kde? Ak je to nejaky vas, tak aky je to soft?
Je to Firemne Proxy....tam kde praxujem..akoze na Win98 som raz spustil ICQ dakym zahadnym sposobom....viem ze to nie je nie je bloknute...ani anonymne....preco?...keby ze je to anonymne co mozem spravit??
zalezi aj akeho klienta na ICQ pouzivas. kludne si nastav pre prihlasovanie login.icq.com a port 443. 443 port nie je blokovany na ziadnom proxy (ani na firewalle). a smaozrejme nezabudni na spravne nastavenie proxy v icq klientovi.
Ak sa nemylim, port 443 je vyuzivany pre DC++ a preto si myslim, ze bude blokovany. Skusil by som skor iny port, napriklad taky na ktorom bezi mail server (110, 465, 995)...
hojko napísal:Ak sa nemylim, port 443 je vyuzivany pre DC++ a preto si myslim, ze bude blokovany. Skusil by som skor iny port, napriklad taky na ktorom bezi mail server (110, 465, 995)...
..... skusal kazdy z tychto portov ale aj tak mi robi to iste co aj pred tym...zacne prihlasovat a potom minimalizuje a vipne sa
trizzo napísal:zalezi aj akeho klienta na ICQ pouzivas. kludne si nastav pre prihlasovanie login.icq.com a port 443. 443 port nie je blokovany na ziadnom proxy (ani na firewalle). a smaozrejme nezabudni na spravne nastavenie proxy v icq klientovi.
ale ja tak mi to robi stale....ale nechape tomu lebo ostatnym co tu maji ICQ im to tu fici ulne v pohode...ale oni maju WinXP a ja Win 2000
hojko napísal:Ak sa nemylim, port 443 je vyuzivany pre DC++ a preto si myslim, ze bude blokovany. Skusil by som skor iny port, napriklad taky na ktorom bezi mail server (110, 465, 995)...
DC++ pouziva default 411. 443 je https, preto nebyva blokovany....