aha. sorry. nehladala som
ICQ neotvara linky vo FF ale v IE
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ICQ neotvara linky vo FF ale v IE
mam taky problem, ze linky ktore mi niekto posle na icq a kliknem na ne, tak mi ich otvara v IE. to by bolo v poriadku, keby mi ovsem IE fungoval. vzdy vyhodi tabulku, ktora sa zacina vetou: Internet Explorer has encountered a problem with an add-on and needs to close. preto som si stiahla FF. v options som zaskrkla: always check to see if FF is the default browser on startup. ale stale nic. nepomohol ani restart.. tak neviem. mozte mi pomoct? mozno je to nepodstatne, ale mam este aj operu.. ale to by malo byt jedno.. mozno je to pre vas uplne jednoduche a zasmejete sa nado mnou aka som blba. no ja uz ozaj neviem co s tym. dakujem
dakujem. mozte to locknut, zmazat.. mne je jedno
ja mam asi ten isty problem
mam win 7 64bit . qip 2005 , operu ako defaultny browser, len vsetky linky v QIP sa mi otvaraju cez explorer.
ked som mal XP sa mi to nejakym sposobom podarilo prepnut, aby sa otvarali v Opere, lenze teraz skusam hocico a nic nefunguje. aj som dal IE ako defaultny, a potom zas Operu defaultnu, skusal som to aj v nastaveniach medzi Default programs
nejaka help?
mam win 7 64bit . qip 2005 , operu ako defaultny browser, len vsetky linky v QIP sa mi otvaraju cez explorer.
ked som mal XP sa mi to nejakym sposobom podarilo prepnut, aby sa otvarali v Opere, lenze teraz skusam hocico a nic nefunguje. aj som dal IE ako defaultny, a potom zas Operu defaultnu, skusal som to aj v nastaveniach medzi Default programs
nejaka help?