drunkenR!DER
Light Expert
Re: ICQ
pockaj maju nejaky vypadok...nikomu to nejdeeloka napísal:ked som sa chcel prihlasit na icq, vypisalo mi ze je zle heslo...ale ja som heslo nemenil, caps lock nemam zapnuty, proste z nicoho nic ma nechce prihlasit...vie mi niekto pomoct? dik
To je nevyhoda icq protokolu, nemozes s tym robit nic, jedine tak prejst na jabber alebo msn, pripadne skusit mirandu/qip.rixo napísal:Gtohar, ak nemám 6tku a nemienim ju začať používať?Ja mám voči neji odpor, neviem prečo, ale 5.1 mám proste radšej, neviete niekto prečo to je a ako sa s tým vysporiadať, resp prihlásiť?
-
drunkenR!DER
Light Expert
Tak preco ho pouzivas? Mas vela inych alternativ, navyse spolocnost stojaca za icq nenesie zodpovednost za to, ze sa nemozes pripojit cez neoficialneho klienta.alfonz napísal:Ach jaj, ICQ rules.
Trillian nefunguje, QIP nefunguje, zapnem ICQ 6 a ide to, na to zapnem QIP - nejde, Trillian - taky tak.
Posraté ICQ...
aku mas verziu qip?
ja mam 8030 a nejde..
zaujimave je ze rano (cca 9:50) som sa rovno logol na icq5 naskocilo bez problemov.. zahral som si pool
chcel som sa prehodit na qip a nastal problem... ze nebere heslo, tak ze idem na icq5... a opat heslo nebralo.. chvilku som nieco robil skusil som qip, naskocilo, isiel som spat... o 15:00 som sa zobudil, ze zas idem hrat pool. tak som vypal qip.. zapal icq5 => zle heslo.... qip => zle heslo...
stiahol som icq6 logol som sa a zazracne ide
a zmena hesla nefunguje vobec, ani mail nejde menit... maju to dnes dobre posahane.
skusim este mirandu ... som zvedavy
// ako som toto pisal som mal vypate icq... skusil som sa lognut na qip (zaskrkol som secure login - neviem ci to ma nejaky vyznam) a zrazu ide ... dnes ho uz nevypnem
ja mam 8030 a nejde..
zaujimave je ze rano (cca 9:50) som sa rovno logol na icq5 naskocilo bez problemov.. zahral som si pool
chcel som sa prehodit na qip a nastal problem... ze nebere heslo, tak ze idem na icq5... a opat heslo nebralo.. chvilku som nieco robil skusil som qip, naskocilo, isiel som spat... o 15:00 som sa zobudil, ze zas idem hrat pool. tak som vypal qip.. zapal icq5 => zle heslo.... qip => zle heslo...
stiahol som icq6 logol som sa a zazracne ide
a zmena hesla nefunguje vobec, ani mail nejde menit... maju to dnes dobre posahane.
skusim este mirandu ... som zvedavy
// ako som toto pisal som mal vypate icq... skusil som sa lognut na qip (zaskrkol som secure login - neviem ci to ma nejaky vyznam) a zrazu ide ... dnes ho uz nevypnem