ID3 tag manager
ID3 tag manager
Mam cely album, ale nema ziadne ID3 tagy, kedze je to kompilacia od roznych autorov a pesniciek je cca 50, nechce sa mi tam tie tagy pridavat rucne. Nie je nejaky manager, s ktoreho pomocou by som mohol len s nazvom albumu automaticky pridat tie tagy vsetkym songom?
Takúto vychytávku ma napríklad Winamp 5.xx (možno aj nižšia rada). Jednoducho si tie skladby hodíš do playlistu, označíš ich a po kliknutí pravého tlačítka myši vyberieš možnosť "View file info". V ľavom spodnom rohu bude "Auto-Tag", tak ta to len klikni a tag sa Ti z netu načita
Dáš už len OK a budeš pokračovať rovnakým spôsobom, až kým Ti neotaguje všetky skladby. Síce je to trošku pracné, ale pri označení všetkých skladieb na začiatku, si ušetríš klikanie
BTW, slovenské a české skladby Ti možno nenájde, ale neviem určite 
Mp3tag editor - veľmi jednoducho otaguješ hromadne z názvu súboru do tagu prípadne pomenuješ tak, že z tagu ti podľa tebou zvolených parametrov vytvorí názov súboru.
Ak budeš mať nakoniec korektne otagovanú celú hudobnú zbierku (čo nie je veľká robota vzhľadom na existenciu webovej databázy) takmer v okamihu si vieš vytvoriť aj jednotnú šablónu podľa ktorej ti premenuje všetky súbory
Ak budeš mať nakoniec korektne otagovanú celú hudobnú zbierku (čo nie je veľká robota vzhľadom na existenciu webovej databázy) takmer v okamihu si vieš vytvoriť aj jednotnú šablónu podľa ktorej ti premenuje všetky súbory