idu dnesne zeny len na peniaze ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MonD-day
Novice
Novice

idu dnesne zeny len na peniaze ?

Príspevok od používateľa MonD-day »

zdravim,
to len ja sa pohybujem v zlych kruhoch ci vsetky dnesne zeny idu len na peniaze ?
Kde sa da najst normalna zena na vazny vztah, ktora sa uz vyburila nema cez 30r. (ideal tak 18-24), ja mam cez 25r a som uspesny, ale uz nechcem zeny ktore idu len po uspechu a materialnych statkoch. Denno denne vidim smrt a utrpenie a ked pridem domov, tak to dolahne na mna, rad by som mal niekoho, nejaky soulmate s kym by som mohol zdielat radosti i starosti zivota, kto by ma cakal doma, ked pridem z roboty. Zial nemam velmi cas chodit po baroch, disco a tak lebo robim od 7 do poobedia ale potom som psychicky aj fyzicky K.O. aby som este nieco riesil.

Viete poradit ?
Vdaka :)
EDIT: dnes som uz K.O. ale niekedy behom vikendu sa mozem viac rozpisat.
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: idu dnesne zeny len na peniaze ?

Príspevok od používateľa energy00 »

Počkáme, kým sa rozpíšeš viac, lebo tam máš nezrovnalosti ako: chceš niekoho kto by ťa čakal doma / keď prídeš domov, tak si celý K. O. Ťažko sa je potom venovať ďalším "starostiam". :-)
VishkaVishkovski
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VishkaVishkovski »

Ja neviem ako tebe, ale mne imponuje ak sa chlap dokaze postarat o zenu (prip. rodinu). Vztah po akom ty tuzis uz od zaciatku (zena, ktora ma bude cakat doma) sa buduje rokmi. Ale ty si sa vlastne pytal ze ci su vsetky zeny na peniaze. Ano, vsetci su na peniaze pretoze ucty musis platit, jest tiez musis, sem-tam si chces nieco kupit na seba.
Chciet sa podelit o zarobene peniaze s clovekom, ktoreho mas rad a spolocne si ich uzivat je myslim si skvele zadostucinenie. Investovat do cestovania alebo do spolocneho "hniezda", do zazitkov. Tvoj problem je inde a nie v zenach ,ktore "idu len na peniaze".
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Problemy s tym, ze zeny idu len na peniaze maju povacsinou len ti chlapi, ktori nicim inym zaujat nevedia.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nebol tu tento už raz?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

(ideal tak 18-24) vyburena zena? vsak to je este stale chichichi checheche ... vyburene zeny neexistuju
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

zivot je z velkej casti o peniazoch- a aj vzdy bol.Aj v praveku boli viacej v kurze chlapi ktori vedeli zaobstarat si vecsi kus zvanca ako ti ostatni. Hladat 20 a viac rocnu zenu ktora hlada iba "lasku" a okrem toho ju nic ine na svojom buducom partnerovi nezaujima je naivne. Dnesne zeny su casto pracovne velmi uspesne, nepotrebuju vedla seba nejakeho zufalca ktory zije od vyplaty k vyplate bez vecsej perspektivy.
Je to mozno tvrde, ale to je realita. :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Myslim si, ze viem velmi dobre, co chces povedat. Hladas si zenu, pre ktoru nebudes zaujimavy len dovtedy, kym ju budes vodit po dovolenkach, nakupovat kabelky, saty, nezmyselne palit benzin po nezmyselnych vyletoch a pod. zalezitosti. No tak to kamarat ti prajem vela stastia s takou zenou v tom veku, v ktorom ju hladas a este nevyburenu. A ak nahodou najdes take 2, moze byt kludne aj 25+, kludne posli aj za mnou. :)
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

beardie: tiez sa mi to zda povedome
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Myslím, že tvoja diagnóza bude lekár? Vitaj v klube :D

Nemyslím, že všetky idú po peniazoch, ja tiež zarábam lepšie ako väčšina chlapov a sú mi peniaze viac-menej u prdele, ale zase chápem aj slovenské pomery a to, že v súčasnosti sa normálna žena, vzťah ťažko hľadá. Žijeme v materiálnej dobe a ako tu píše väčšina, účty niekto musí platiť. Aj keď účty sú jedna vec a zlatokopky druhá, či? Tak ja by som v spoločnej domácnosti tiež čakala, že účty budeme platiť spoločne....

Podľa mňa to chce len trpezlivosť a čas a párkrát treba asi padnúť na hubu ako sa vraví, aby si našiel tú pravú. Tiež je to aj vekom - pochybujem, že nájdeš vyzretú ženu medzi 18-24r., vtedy sa ešte študuje, každý zisťuje, čo od života, chce, čaká, formujú sa priority, záujmy, názory - aj ohľadom partnera.

Osobná skúsenosť je taká, že nejaký ten vážny vzťah sa začína budovať po 28ke, čo je, žiaľ, na jednej strane aj smutné, ale zase neoplatí sa to siliť, len sa zbytočne sklameš. Ono všetko časom príde, aj tá pravá. Držím Ti palce.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ono je rozdiel, ci nejaka ide po peniazoch, alebo si hlada rovnocenneho partnera, do coho patria okrem ineho aj peniaze.
Ja by som tiez nechcel partnerku ktorej staci ze robi v kaviarni na pol uvazku a ocakava ze ju budem zivit.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bolek napísal:...
Osobná skúsenosť je taká, že nejaký ten vážny vzťah sa začína budovať po 28ke...
tu treba definovať čo je vážny vzťah. Pre každého je to niečo iné. Kopec mojich kamarátov malo už v 26 obrúčku na prste a dieťa v kočiari, a naopak, mám kamaráta čo má 31, a už 12 rokov s priateľkou iba žijú bez svadby a dieťaťa.
MonD-day
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MonD-day »

Zdravim,
zial skor som sa nemohol ozvat, priliz vela povinnosti a ano aj toto je jeden z dovodov preco je pre mna tazke az nemozne najst nejaku zenu. Proste ked som v meste tak len bezim od jedneho bodu k druhemu, nemozem zastat lebo nemam cas a tak isto si myslim ze aj slecny tore stretnem tiez nechcu aby som im mrhal s ich casom a proste ved preco by sa vobec dali do reci so mnou (Ano viem kedy...ked potrebuju moju pomoc, vrrr.../dnesny svet.../)
Ja proste inak pozeram na svet ako zvysok populacie. Som inak asi clovek protikladov, co mozno nepochopite, alebo to pochopite zle. Napr. dnes som sa viezol elektrickou(mam rad MHD, aj ked mam vlastne auta) a spal som po viac ako30h a revizor ma tam zacal buzerovat (a to som listok mal aj vsetko ok tak som mu pekne vysvetlil ze ked mi bude lezat na stole tiez si to rozmyslim/aj ked to nie je pravda, lebo ja beriem kazdeho za rovnocenneho/ a tak som mu este vysvetlil ze ved zijeme tak kratko a svet je tak zly, tak naco ho robit este horsim? ved nebolo by lepsie spravit tu kratku dobu co tu sme na svete krajsim? mat sa radsej, nepodvadzat...proste komplexny problem.
Mno nic takze spat k teme (sorry ze budem asi dost skakat od jednej temy do druhej, ale to je taky moj fast thinking ;) ) : Ked som bol povedzme mladsi, tak som nechodil moc von, max tak so spoluziakmi na pivo, veceru... inak som cas venoval studiu a budovaniu mojej malickej firmicky popri studiu. Co sa mi aj podarilo a momentalne som na tom o dost lepsie financne ako vacsina mojich byvalych spoluziakov (mam dobre auto, byt, zachvilku aj dom...ale to neidem rozoberat to nedavam moc na javo a ked uz ano tak je to zle, proste take zeny nechcem). Pisal tam niekto, ze ked hladaju peniaze tak mozno hladaju len sebarovneho? Tak mne je fuk co ma za skolu a ake zamestnanie, kludne nech je aj upratovacka, ale ked ma bude mat naozaj rada takeho aky naozaj som, tak mne je jedno aku ma pracu a vedomosti.
Dalsi moj velky problem(aj ked to asi problem ani nie je ) ze vyzeram nehorazne mlado. Ako mne sa to paci (ved moj sen je vyzerat v 60na 25) aletak u zien je to dost prepadak. Ked sa neoholim tak mne typuju max, ale naozaj maximalne tak do 18, ked sa oholim tak pocujem aj take ze 12r. :) Wtf?to ako mam zmenit zmyslanie zien?
Inak vyzorovo priemer...trocha pivne brucho, lebo vela sedim, resp.aj stojim, do fitka som kedysi chodil, schudol som pred par rokmi 35kg, teraz sice pribral tak 12kg, ale stale je to ok, a vyska taky priemer 177cm.
Velmi vela veci by som Vam napisal, ale neviem kde zacat a co napisat aby to davalo zmysel ...
Diky za radu
Sorry za preklepy, nespal som tak tych 30+hodin tak som trocha komatozny :D ale ozval som sa ako som slubil(samozrejme na partnerku by som nejak cas nasiel, ked by respektovala aspon trocha moj rezim ze chvilku si odpociniem a potom fungujem dalej aj do kina by som zasie, aj na veceru...ba aj uvaril veceru )
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a chodis stale niekam von? lebo ak nie tak ti ostavaju len zoznamky pre narocnych :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Paci sa mi, ze mas zalubu v MHD - si ako ja. Uz davno som si mohol kupit tuto v Nemecku vlastne auto, ale akosi na to kaslem, lebo ma bavi elektricka, ci metro. :)

To, ze vyzeras mlado by mal byt plus. Niekedy som podobne problemy riesil aj ja. Ale ako som pribral (mam trosicku brucho, ako ty spominas), ale mam aj vysku 186cm, k tomu mi trosku zosediveli vlasy, tak uz az tak mlado nevyzeram. Ale to je u zien individualne, nehadzal by som ich vsetky do jedneho vreca. Co sa tyka toho, ze je ti jedno, aku ma zena pracu, tak je to v poriadku. Co sa tyka vedomosti, tak to by som na lahku vahu nebral. Pred tak cca. 6-7 rokmi som rozmyslal, ako ty. Ze je mi jedno, co a ako, hlavne nech ma ma rada takeho, aky som. Ale stalo sa mi parkrat, ze som sa dal do reci s niekym, kto mi intelektualne nestacil a prisiel som na to, ze tam bolo vela mrtvych chvil a momentov, ked proste nebolo o com ani diskutovat. A to potom ani vztah nemoze nejakym sposobom pokracovat, ak sa nemate ani len o com rozpravat.

S tym, co pise guess.whoo o chodeni von - tak ja s tym problem nemam. Chodim von aj sam. A velmi vela hlavne odkedy som mimo Slovenska. Priatelov tu mam minimum, skor by som povedal, ze kolegov z prace, s ktorymi skocim na pivo raz za tyzden v piatok po praci a to je tak cele. Este mam jedneho kamarata majitela baru, ale ten kvoli povolaniu moc nechodi. Cize mi ostava len ist sam. A to mi problem nerobi, akosi sa viem aj zabavit sam, zatancovat v klude, pohoda. Lebo nie som ten typ, ktory pojde oslovit prvy. Sebavedomie mam vysoke, komunikacia mi problem nerobi, nemyslim, ze vyzeram, ako Quasimodo, ale proste prvy nikdy nejdem. Nie je to ani o tom, ze sa hanbim, len mam v sebe nejaky blok, ktory neviem odstranit uz od cias puberty. Ak s tymto nemas problem, tak nic ti nebrani v tom, aby si sa zoznamoval a hladal si svoju vysnivanu polovicku.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ked tak tancujes sam na parkete a nikdy nie si ty kto oslovy prvy, kolko bab ta tak bezne za vecer oslovi?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Uprimne? Vo vacsine ziadna, max. 1-2 zriedkavo, pripadne, ked ma nahodou drgne alebo mi stupi na nohu, tak prehodime sem-tam slovo, a potom sa rozvija konverzacia. Jednak preto, ze ja si ich nejako nevsimam, lebo mam taky pocit, ze mi to pride take blbe, ze: aha, tu tancujem sam, pod ku mne. A podla som pre mozno ne divny, ze co tam robim sam. Aspon to si myslim ja.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

p4ra, načo chodíš do klubu sám, keď tam teda nebalíš baby? :P

Ja síce na takýchto miestach tiež nehľadám životnú partnerku, ale jediný dôvod, ktorý vidím pre návštevu klubu, sú akurát tie buchty. Nebodaj ťa baví tancovať sám? :D

Okrem tohto jediného plusu tam vidím len samé negatíva - hudba je tam väčšinou strašná, tuc-tucovky, ktoré púšťajú u nás nemusím, s US klubmi sa to teda nedá porovnávať, tam skôr púšťajú hip-hopové veci ideálne na trenie ženskej prdele o tvoj predok, na ktoré sa aj dá tancovať :D ; zafajčené prostredie; hrozný hluk, v ktorom sa nedá normálne medzi sebou rozprávať, atď...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja do klubov moc nechodim, ale viditelne ani ty pilifo... ked pojdes do normalneho klubu, bude tam normalna hudba.

para ak ho bavi tancovat sam, jeho vec, ale obavam sa ze nebudes sa kto si mysli ze je to divne :)
mam taky pocit ze baby to beru totalne inak ked je niekto v klube sam, ked je tam partia chalanov a ked je tam zmiesana partia. aj je sam, je to uchylak, ak su sami chalani, su to chudaci...
no a potom este velmi velmi zalezi ako vyzeras :) rovnako, vyzeras ako seth rogen, si sam v klube a oslovis babu, bude sa chovat uplne inak ako keby si vyzeral ako zac Efron...

(tie mena ma len tak napadli, hrali spolu v jednom filme :) )
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No ono pre niektorých ľudí je aj tá tuc-tucovka normálna hudba :lol:

Väčšina ľudí, ktorých však poznám, tam chodí len kvôli babám a o samotnej hudbe sa vyjadrujú, že je to riadna sračka. Proste také tie techno remixy popových pesničiek sú jeden z najväčších hnusov podľa mňa, to už by som radšej počúval len samotný pop...No a toto hrajú vo väčšine mainstreamových klubov minimálne v Brne.

Možno je to aj tým, že sa pohybujem medzi ľuďmi, ktorí väčšinou nepočúvajú mainstreamový pop, ale tento štýl je asi všeobecne najobľúbenejší. Pred 2 rokmi som bol v Žiline v dosť veľkom klube, kde v jednej časti hrali tieto sračky a bola tam plná prdel ľudí, v druhej časti hrali úplne super R&B tanečné veci a bolo tam úplné minimum ľudí. S kamošmi sme len krútili hlavami nad vkusom väčšiny tých ľudí :D
Napísať odpoveď