Zdravim,
zial skor som sa nemohol ozvat, priliz vela povinnosti a ano aj toto je jeden z dovodov preco je pre mna tazke az nemozne najst nejaku zenu. Proste ked som v meste tak len bezim od jedneho bodu k druhemu, nemozem zastat lebo nemam cas a tak isto si myslim ze aj slecny tore stretnem tiez nechcu aby som im mrhal s ich casom a proste ved preco by sa vobec dali do reci so mnou (Ano viem kedy...ked potrebuju moju pomoc, vrrr.../dnesny svet.../)
Ja proste inak pozeram na svet ako zvysok populacie. Som inak asi clovek protikladov, co mozno nepochopite, alebo to pochopite zle. Napr. dnes som sa viezol elektrickou(mam rad MHD, aj ked mam vlastne auta) a spal som po viac ako30h a revizor ma tam zacal buzerovat (a to som listok mal aj vsetko ok tak som mu pekne vysvetlil ze ked mi bude lezat na stole tiez si to rozmyslim/aj ked to nie je pravda, lebo ja beriem kazdeho za rovnocenneho/ a tak som mu este vysvetlil ze ved zijeme tak kratko a svet je tak zly, tak naco ho robit este horsim? ved nebolo by lepsie spravit tu kratku dobu co tu sme na svete krajsim? mat sa radsej, nepodvadzat...proste komplexny problem.
Mno nic takze spat k teme (sorry ze budem asi dost skakat od jednej temy do druhej, ale to je taky moj fast thinking

) : Ked som bol povedzme mladsi, tak som nechodil moc von, max tak so spoluziakmi na pivo, veceru... inak som cas venoval studiu a budovaniu mojej malickej firmicky popri studiu. Co sa mi aj podarilo a momentalne som na tom o dost lepsie financne ako vacsina mojich byvalych spoluziakov (mam dobre auto, byt, zachvilku aj dom...ale to neidem rozoberat to nedavam moc na javo a ked uz ano tak je to zle, proste take zeny nechcem). Pisal tam niekto, ze ked hladaju peniaze tak mozno hladaju len sebarovneho? Tak mne je fuk co ma za skolu a ake zamestnanie, kludne nech je aj upratovacka, ale ked ma bude mat naozaj rada takeho aky naozaj som, tak mne je jedno aku ma pracu a vedomosti.
Dalsi moj velky problem(aj ked to asi problem ani nie je ) ze vyzeram nehorazne mlado. Ako mne sa to paci (ved moj sen je vyzerat v 60na 25) aletak u zien je to dost prepadak. Ked sa neoholim tak mne typuju max, ale naozaj maximalne tak do 18, ked sa oholim tak pocujem aj take ze 12r.

Wtf?to ako mam zmenit zmyslanie zien?
Inak vyzorovo priemer...trocha pivne brucho, lebo vela sedim, resp.aj stojim, do fitka som kedysi chodil, schudol som pred par rokmi 35kg, teraz sice pribral tak 12kg, ale stale je to ok, a vyska taky priemer 177cm.
Velmi vela veci by som Vam napisal, ale neviem kde zacat a co napisat aby to davalo zmysel ...
Diky za radu
Sorry za preklepy, nespal som tak tych 30+hodin tak som trocha komatozny

ale ozval som sa ako som slubil(samozrejme na partnerku by som nejak cas nasiel, ked by respektovala aspon trocha moj rezim ze chvilku si odpociniem a potom fungujem dalej aj do kina by som zasie, aj na veceru...ba aj uvaril veceru )