II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)

Diskusie na politické témy...
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)

Príspevok od používateľa Cesar »

Tu ale ľudia chcú ľudí ako Mečiar, fico, Matovič, čím väčší populista tým lepšie. Veď stačí si spomenúť na Mikiho, čo sľuboval dvojnásobné platy ako to zabralo. Ale tak isto tu sa ľuďom podľa všetkého páčia senilní idioti ako ten náš gašparko, oni by ho zvolili aj tretí raz.

Tu treba ľudí ako Harabin, čo má priateľa drogového baróna a je pri tom predseda najvyššieho súdu, ale čo už ľuďom nič nevadí, stačí sprostý populizmus.

Som zvedavý aký tu bude sociálny štát a druhé Švajčiarsko za 4 roky. Trend je ale zlý už dlhodobo, tu sa hlava nehlava dotujú zahraniční miliardári aby ľudia pre ne mohli robiť za almužnu. A nech sa aj všetci tešia, aspoň môžu robiť na nejakej výrobnej linke na smeny aj šesť krát do týždňa, len výsledok pre zamestnanca je mizerný. Už roky stúpa nezamestnanosť, klesá životná úroveň ale hlavne, že stúpa HDP, len škoda, že sa ľudia zo štatistík nenajedia.

A gašparko samozrejme Čentéša nevymenuje, lebo mu to ficko zakázal a to je viac ako nejaký súd alebo ústava, veď je len jeho poskokom čo poslúcha ako pes. Ale ľuďom sa to páči, lebo sú sprostí, tak im treba, nech je tu ficko ešte 12 rokov.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Nahodou ja tu citim na slovensku pohodu od kedy tu vladne Fico. Je taka pokojna atmosfera co je len dobre. Za Radicovej vyhliadky do buducnosti neboli priaznive
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Mozes to prosim ta konkretizovat ?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Vnútropoliticky je situácia určite stabilnejšia. To nevidí len ten kto nechce vidieť.

Inak veľký súhlas s 3. odstavcom ceasarovho príspevku.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Famine napísal:Nahodou ja tu citim na slovensku pohodu od kedy tu vladne Fico. Je taka pokojna atmosfera co je len dobre. Za Radicovej vyhliadky do buducnosti neboli priaznive
aj prascom sa pred zakalackou milo prihovaraju :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

begbeee napísal:Vnútropoliticky je situácia určite stabilnejšia. To nevidí len ten kto nechce vidieť
To je fakt, rozkrada sa lepsie ked vsetci tahaju za jeden povraz ako ked sa kazde roky v kradnuti striedaju
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://www.sme.sk/c/6655180/glvac-schov ... adiel.html Tá "sprostredkovateľská firma" má skvelý názov, Manipul sro. Odzadu Lup i nám...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

t0m4s3 napísal: To je fakt, rozkrada sa lepsie ked vsetci tahaju za jeden povraz ako ked sa kazde roky v kradnuti striedaju
Vláda vystupuje jednotne a konzistentne. Nemusím súhlasiť s jej krokmi aby som priznal, že toto je určite pozitívnejšie ako posledný pravicový doslova zlepenec.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

begbeee napísal:Vláda vystupuje jednotne a konzistentne.
A ako inak ma posobit fasisticka vlada zlozena z jednej strany, ktora ma takmer ustavnu vacsinu? Musim povedat, ze za pravicoveho zlepenca som sice bol nasraty na ich neschopnost, ale citil som sa podstatne bezpecnejsie, lebo schvalit nejaku ko*ot bolo dost velky problem. Zatial co fico toho za necely rok stihol az az.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

SMER už bol hocičo ale fašisti ... :D
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Famine napísal:Nahodou ja tu citim na slovensku pohodu od kedy tu vladne Fico. Je taka pokojna atmosfera co je len dobre. Za Radicovej vyhliadky do buducnosti neboli priaznive
Tisíce firiem utiekli a utekajú zo Slovenska, tisíce živnostníkov skončili na úrade práce z tisícami ďalších obyčajných zamestnancov, ktorí ostali nezamestnaní, pribúdajú samé skrachované podniky a v každom meste sa objavujú odrazu "priestory na prenájom", daňové výbery klesajú, rozpočet je na vode, dlh rastie, podnikateľské prostredie sa zhoršuje, obyvateľstvo sa zadlžuje, ekonomická sloboda klesá, v rebríčkoch korupcie sa prepadávame, súdnictvo je nefunčné, štát sa rozkráda jedna radosť..

..ale hlavne, že ty máš príjemnú atmosféru.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nech sa už len, prebakunina, dostane k moci tá pravica a toto peklo na zemi sa skončí! Prosím pekne!
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ja som sice apoliticky, ale mne osobne sa lepsie dychalo za pravice. Ked vidim hentych smradov bolsevickych tak mi je na grcanie...
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

A to ste vy taki neschopaci vsetci alebo co? Nech je akakolvek vlada tak sikovny clovek sa ma dobre. Zalezi na jednotlivcovi kto si ako zariadi zivot, ci cakate vsetko na podnose? Asi mate dobre kontakty s pravicovimi stranami a davali vam dobre predrazene zakazky ked za nou tak placete,...
beardie
Redeemer
Redeemer

vola sa to empatia, trochu mi vadi, ze ti, ktori za to nemozu, sa maju zle
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Aký ľavičiar z teba. :lol:

Moc to ale nekorešponduje s tvojimi názormi v iných témach, kde ty a tebe podobní presadzujete myšlienky krajného individualizmu, neberiete do úvahy rôzne možnosti a štartovacie čiary pre ľudí a rozprávate o lenivých na jednej strane a šikovných a úspešných na strane druhej.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

hughito - nik z "nas praviciarov" proti solidarite nic nema ale musi byt dobrovolna, nie nanutena (lavicova cesta)
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

A hlavne je absolutne naivne hovorit pri ficovi o solidarite a nejakej socialnosti.
beardie
Redeemer
Redeemer

mojim cielom je podporovat schopnych a dat kazdemu prilezitost, jednu, dve, maximalne tri, nech sa sami rozhodnu ako chcu zit
aktualna garnitura tie moznosti ubera, vyrazne
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Famine napísal:A to ste vy taki neschopaci vsetci alebo co? Nech je akakolvek vlada tak sikovny clovek sa ma dobre. Zalezi na jednotlivcovi kto si ako zariadi zivot, ci cakate vsetko na podnose? Asi mate dobre kontakty s pravicovimi stranami a davali vam dobre predrazene zakazky ked za nou tak placete,...
Nehnevaj sa, ale toto je jeden z najstupidnejsich argumentov, ake som na tomto fore cital a to tu uz bolo vselico. Ospravedlnovat neschopnost a zbojnictvo vlady tym, ze sikovny clovek si zivot nejako zariadi, to asi naozaj vyzaduje absolutne nekriticku a povedzme zmanipulovanu mysel. Taku, ktora je ochotna do krvi a absurdne obhajovat jednu stranu, aj ked absolutne netusi, preco to robi...
Napísať odpoveď