Hľadám nejaký posuvník (slider) na obrázky/videá. Chcem len aby po kliknutí na šípku sa napr. 5 čo je teraz zobrazených schovalo a vysunuli sa ďalšie. Viac v obrázku.
Poznáte niečo také, alebo vedel by mi to niekto spraviť ? Ďakujem
Audiotrack : ja som už hľadal .. ale nenašiel som mne vyhovujúci .. proste potrebujem niečo také kde :
bude (napr) 5 obrázkov (malých); po kliknutí šípky sa tieto odscrollujú a nejakých ďalších 5 priscrolluje
a vlastne keď na nejaký klikneš tak tam už chcem použiť fancybox
weroro : je to jedno .. ak by si bol taký ochotný a mal čas tak by si to mohol skúsiť nie ?
inak odporucam celu tu seriu, yablko je troska slahnuty, hlavne v poslednej casti, ale tak aspon osviezi to video a nie je to len o kodoch ale aj o usmeve.
s yablkom som chodil na výšku. On je trošku divný, snaží sa byť silou mocou vtipný a často to až preháňa. Ani som nevedel že robí takéto videotutoriály. Pozrel som si ho, a celkom fajn. Len sa mi zdá že to tam dosť naťahuje, ako návod pre niekho zo základnej školy. Taký návod nič nedá, všetko je predsa v dokumentácii a vôbec nevysvetlil PREČO to funguje a AKO to funguje. Len ukázal pár príkazov ktoré si každý človek vie nájsť
ja si rad pozriem tie videa, po anglicky sa mi dobre neuci, a tak som rad ze nieco take vytvara.
robi aj tutorialy na codeigniter, v com mi tiez vela pomohol pri zoznamovani s frameworkom ako takym. (mojim prvym)
samozrejme ze tie videa mozu byt kratsie, ale tak to osviezenie tam celkom sedi.. (hoci v poslednom videu necha minutu blikat kurzor lebo si siel postavit vodu na kavu a pod.. )