Ludia vie mi niekto pomoct s implementaciou ziadosti o nakup cez quatro na eshop? Kedze na ich oddeleni IT asi zamestnavaju masiarov alebo kucharov.. Navod: https://www.dropbox.com/s/xaoszlu7718zh ... z.pdf?dl=0
Idealne ak mi napisete spravu. Vdaka
Implementacia QUATRO na eshop
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Implementacia QUATRO na eshop
Co na tom nechapes? Ved v tom navode mas vsetko presne popisane.
Ked si vyberiem ze chcem zaplatit cez Quatro, tak na konci objednavky (po jej odoslani) ma automaticky presmerujes (alebo zobrazis tlacidlo s presmerovanim) na URL ktoru musis poskladat podla toho navodu.
V URL musis mat svoje ID, ktore dostavas po registracii u nich, ID objednavky (to mas vacsinou aj ako cislo faktury), celkovu sumu, bezpecnostny podpis, typ produktu (musis vyberat len zo zonamu co mas v tom PDFku), nazov produktu, tvoje ID produktu, cenu protuktu.
Ak je produktov viac, tak len opakujes predmet, nazov, cena, len za to vzdy dosadis cislo produktu (ak ma 4 veci, tak bude nazov1, nazov2, nazov3, nazov4 atd.)
Jedina zlozitejsia vec je ten bezpecnostny podpis, no k tomu ti dokonca dali kompletny PHP kod.
Taktiez mas aj kod na overovanie stavu v tom PDFku.
Aky system pouzivas? Vyznas sa aspon trochu v PHP, ci?
Ps.: Myslim si ze by to malo byt presunute tuto: programovanie-f51.html
Ked si vyberiem ze chcem zaplatit cez Quatro, tak na konci objednavky (po jej odoslani) ma automaticky presmerujes (alebo zobrazis tlacidlo s presmerovanim) na URL ktoru musis poskladat podla toho navodu.
V URL musis mat svoje ID, ktore dostavas po registracii u nich, ID objednavky (to mas vacsinou aj ako cislo faktury), celkovu sumu, bezpecnostny podpis, typ produktu (musis vyberat len zo zonamu co mas v tom PDFku), nazov produktu, tvoje ID produktu, cenu protuktu.
Ak je produktov viac, tak len opakujes predmet, nazov, cena, len za to vzdy dosadis cislo produktu (ak ma 4 veci, tak bude nazov1, nazov2, nazov3, nazov4 atd.)
Jedina zlozitejsia vec je ten bezpecnostny podpis, no k tomu ti dokonca dali kompletny PHP kod.
Taktiez mas aj kod na overovanie stavu v tom PDFku.
Aky system pouzivas? Vyznas sa aspon trochu v PHP, ci?
Ps.: Myslim si ze by to malo byt presunute tuto: programovanie-f51.html