Incel - nedobrovolny celibat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Filipito
Darca
Darca

Re: Incel - nedobrovolny celibat

Príspevok od používateľa Filipito »

Ondrej odhodláš a to čo najskôr! Najlepšie tento piatok, zober kamaráta alebo aj sám :) ak chceš napíš mi SS a pošlem ti link na skvelu literatúru :)
ONdr3j
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ONdr3j »

filipito na to nemam naladu ani chut a toboz nie sam ale uz som pisal, ze nechajte to tak...
literaturu? to myslis vazne? :lol: :lol: :lol: no OK, kedze som zvedavy tak posielam SS ale... :lol: :lol: :lol:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak v tom prípade si odsúdený na celoživotný celibát.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ono je to súbor viacerych veci ale jedna z najdolezitejsich je povaha. Zene ide o to, aby jej bolo s jej partnerom prijemne, pohodicka, zabava atd., a aby chlap hlavne nebol urazlivy alebo nervak- na to pozor, na to su ony citlive.. A samozrejme vyzor robi hodne, ale pokial clovek nevyzera fakt ze ako poklop od kanala, tak je to v poho. Tiez je fajn ked nie je clovek uplna socka, ked ma slusnejsi prijem tak sa daju vymyslat vselijake vyletiky, cestovanie, restiky atd.. ale da sa aj bez toho..
ONdr3j
Professional
Professional

Pilifo: ja teraz riesim OVELA vaznejsi problem ako to kedy budem mat sex, ci to bude tento rok alebo buduci, pripadne 2 a viac to je uz jedno, ked budem bezdomovec tak mi aj tak veeeelmi vela zien neda ani len centik do klobucika... a to som si povedal ze ked nebudem financne stabilny tak nic (nemam na mysli ze musim byt milionar) aj ked peniaze nie su vsetko ale v dnesnej dobe zivot bez penazi nieje ani zivot, ale len zivorenie
gogo: no co sa tyka povahy tak v tom by som asi vyhovoval ale to nieje na mne a pekne si to napisal ze "slusny" prijem, aj ked pises ze da sa to aj bez toho ale ked nebudes mat co i len na deci sody tak vela toho nenamutis, iba ak narazis na chudobnejsiu ktoru ohuris aj tym poharom sody :lol:

P.S. Pilifo, sex mozem mat aj bez toho aby ma nejaka zena milovala, cize zbavenie panictva nevidim az taky problem, stacia peniaze a vec je vybavena ale sem by som to naozaj nerad dospel kedze som romantik
gogo956
Redeemer
Redeemer

ONdr3j
ja som to myslel tak, ze su napr. skolske lasky a pod. ked su obaja studenti a tam o peniaze vecsinou nejde, lebo obaja su bez stabilneho prijmu a ide im dvom len o tu chemiu medzi nimi. Neskor v dospelosti uz to zacina byt trochu ine, pretoze medzi muzmi su co sa do prijmu tyka byvaju velke rozdiely a zeny to samozrejme dobre vedia.
A je samozrejme ze uplne iny life s dostatkom prachov ked nemusi clovek pocitat kazde euro, ako ked zije od vyplaty k vyplate.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

http://www.hojko.com/download/file.php?id=106343&t=1 asi tolko

//autoeditácia príspevku (13 Apr 2012, 11:51)
pride tib. mnich za dalajlamom a pyta sa ho ci sa ozenit alebo ostat slobodny ..... dalajlama mu na to: tak alebo tak banovat budes.....
ONdr3j
Professional
Professional

gogo: samozrejme take tie skolske lasky to je ina vec, kazdy je na rovnakej financnej urovni ale ked uz ma clovek pomaly 28 rokov, tak uz ma davno aj po VS a clovek si mysli ze je uz zarobkovo cinny a ma uz slusny prijem a hlavne vyuceny ako ja v IT odbore kde sa da velmi pekne zarobit ale to tu neriesme :)

strapaty: pekny obrazok :lol:
gogo956
Redeemer
Redeemer

ONdr3j

nie som zastancom teorie o "sexe za kazdu cenu", uznavam ze je lepsie ked je to s babou ktora cloveka nielen ze velmi pritahuje fyzicky, ale ked su tam aj nejake tie pekne city..

Ale na druhej strane sa mi zda trochu moc, aby clovek cakal do 25 nebodaj 28, lebo potom ked to ten dotycny vyskusa tak mu bude asi luto, lebo zisti ake je to prijemne. Mladost si treba uzit, to je jej ucel,
neskor uz clovek nema tolko energie,chuti a hlavne uz sa musi starat o rodinu, zavazky atd.

A to ze je clovek po VS este nemusi /aj ked moze/ vela znamenat, pretoze vecsinu vyplaty si aj tak ukroji hypoteka a zvysok nejaky ten lizing na auto a moc toho neostane. Aj ked je samozrejme ze v IT ide o pekne peniažky a da sa zit slusne.
ONdr3j
Professional
Professional

no tej teorie nie som zastancom ani ja, ako som pisal vyssie tak som romanticky typ a predstava ze si mam zaplatit za sex mi nieje pochuti ale ked uz nebude ina moznost tak asi nebude ina moznost no ale akonahle sa moja financna situacia napravi (teda dufam ze sa napravi) tak ak nechcem byt do konca zivota sam budem musiet prekonat moju hamblivost a vsetko okolo toho
gogo a myslis si ze som dobrovolne ostal panicom do takeho vysokeho veku (hadam si aj medailu zaslusim za to :lol: ), keby bola moznost bol by som ako zajac, kazdy den a kazdu hodinu, vzdy a vsade :lol: :lol:
njn, pokial viem tak muz je najvykonnejsi do 25ky (tusim) a potom uz starne a "slabne"
to mas pravdu clovek s VS moze kludne aj umyvat podlahy, ja VS nemam a len co som skoncil strednu tak hned som isiel opatrovat otca a pri tom som az doteraz, co vam realne poviem je veeeeeelmi mizerne platene a z toho by som neuzivil ani morske prasiatko, kebyze nemam aj svoj polovicny invalidny dochodok a nebyvam u rodicov (sak aj kvoly otcovi ktoreho opatrujem) tak by som davno bol bezdomovcom a aj kebyze som s tym teraz skoncil tak neviem co by bolo so mnou, sam som ZTP a bez akejkolvek praxe v odbore, takze tak ci tak to bude cele o hubu...

uff ale som sa hned z rana rozpisal :lol:
gogo956
Redeemer
Redeemer

ONdr3j

to som nevedel ze si v takej situacii, neboj, ono sa to casom upravi :)
ONdr3j
Professional
Professional

gogo: dakujem ale uz neverim
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Ak vylúčime to, že človek vyzerá naozaj zle, tak v 90% za absenciu sexuálneho života môže psychika - vrátane nedobrovoľného celibátu.

Zaplatiť si sex je nešťastné nielen z hľadiska vlastnej psychiky a sexuality, ale hlavne krátkodobé a hlavne nikam nevedúce riešenie.

Ak má niekto pocit, že niečo z tejto oblasti nie je v jeho živote v poriadku, ja odporúčam odbornú pomoc. Pretože len tak sa dá problém vyriešiť raz a navždy...
ONdr3j
Professional
Professional

whisper: nad tou moznostou som uz aj ja rozmyslal ale zatial som to nechal tak ale tuto moznost nevylucujem
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

whisper napísal:Ak vylúčime to, že človek vyzerá naozaj zle, tak v 90% za absenciu sexuálneho života môže psychika - vrátane nedobrovoľného celibátu.
ked je ziak pripraveny guru pride.... jednoducho vsetci musime dozriet.... vsetko chce cas.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

strapaty napísal:
ked je ziak pripraveny guru pride.... jednoducho vsetci musime dozriet.... vsetko chce cas.
cas?? pani, cakat do 28-icky? Tam uz vidim hlbsi problem.. spravna odborna pomoc by to ale mohla spravit. Je skutocne minimum ludi, ktori objketivne vyzeraju extremne zle (tam sa fakt neda nic robit), u ostatnych je to o psychike.

Si tucny? CVIC Si chudy, trcia ti kosti? POSILUJ . Nevrav, ze sa neda, je to blbost
Mas skarede / chybajuce / zuby? NAVSTIV ZUBARA, pomoze
Mas krivy nos? PLASTIKA
Si kratkozraky? OPERACIA LASEROM
Mas akne/zlu plet? DERMATOLOG

Atd, Atd.. vacsina fyzickych veci sa da dat do poriadku, vsetko je to v v hlave, v pristupe..
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

A to som si myslel, že sex mám mať kedy ja budem chcieť, a nie, keď to bude vyžadovať spoločnosť.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal:A to som si myslel, že sex mám mať kedy ja budem chcieť, a nie, keď to bude vyžadovať spoločnosť.
-ked niekto caka do 25tky alebo dokonca neskor, tak to asi nebude ani tak o tom ze by nechcel,
ale ze je tam nejaky iny problem. Ono zase naozaj nie je moc dobre ked to chlap prilis odklada,
lebo si uplne prestane verit. Sex jednoducho patri k zivotu, nasa psychika je tak nastavena a ako
vieme z psychologie- co clovek vedome potlaca to sa prejavi casom inym, vecsinou dost neprijemnym
sposobom - kompenzaciou. "Libido nie je mozne odnat sexualite beztrestne"
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Tak si na svoje 25. narodeniny zaplatím šľapku a bude po probléme.
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Co je sex bez lasky alebo partnerskej dovery ? Len masturbacia so "zivou" vaginou :)
Napísať odpoveď