Indiana Jones

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ateista
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ateista »

ak sa nemylim tak 14.2 bude prvy officialny trailer na nete :P
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ateista napísal:ak sa nemylim tak 14.2 bude prvy officialny trailer na nete :P
Here it comes:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

no tak ako ja si myslím že tie filmy boli super.. a na tento nový sa teším.. už aby bol v kinách ;-)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

dneska bola celosvetova premiera.. uz sa tesim.. na svk to ma byt vo stvrtok
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

nie som nejaký fanúšik...ale tak...je to legenda, treba na to ísť :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Šu-Do napísal:dneska bola celosvetova premiera.. uz sa tesim.. na svk to ma byt vo stvrtok
Hmmm. No podla toho, co som ja videl, tak celosvetova slavnostna premiera bola v Nedelu o 19.00 v Cannes (pretym boli oficialne screeningy pre tlac od 13.00 do 19.00). Prve 4 staty, ktore ho uvidia oficialne, su Belgicko, Egypt, Francuzsko a Maroko zajtra, teda 21.5, vsetky ostatne krajiny, vratane SR, UK a USA az 22.5 vo stvrtok...
Hellrogue
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Hellrogue »

No tak to sa celkom tesim na ten film...imo scena kde na indiho vyskoci ten samuraj a on ho chladnokrvne odbachne je asi naj zo vsetkeho :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

SuDO napísal:mam rada histericke filmy :wink:
:hehe:

indyho mam strasne rad, hudba, dej, vzdy ma to bralo. aj ked su to stare filmy, stale sa daju pozerat. k tomu indymu mi proste sedi "nekvalitny" obraz dany dobou kedy vznikol. som zvedavy ako zhltnem tuto stvorku :) co som pozeral dake screeny ci trailer, vyzera to ze este nebudeme sledovat geriatricke oddelenie aj ked je uz naozaj vidiet, ze harrison ma uz vek. Som teda naozaj zvedavy, lebo v hollywood homicide sa na ten starecky beh a bitky nedalo pozerat, ale aj tak klobuk dolu. najviac ma potesilo, ze mozno bude 5. "indy" a bude ho hrat Shia. take volne pokracovanie :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

tesim sa na tento film aj tie 3 filmy predtym sa mi pacili,ale nemyslim si ze bude lepsi no nechajme sa prakvapit
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://www.moviemania.sk/1192-recenzia- ... lebky.html
moja recenzia
//Šu-do:ee, nie celkom tak...napisal som, ze akcie bolo viac (a bola lepsia) ako v transformers. Niektore veci sa ani mne nepacili, ale beriem to ako pokracovanie legendy a ked som to vsetko zratal dokopy, tak to bolo predsa len v celkovom hodnoteni do plusu :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

celkom slusny film.. no najprv trosku kecania.. ale potom akcia, akcia, akcia.. stale sa nieco dialo... no ale podla toho ako film opisovali, ze bude skvely.. asi som cakal vela..
boli tam aj take sceny, ktore su v novych filmoch uz samozrejmost.. sceny, ktore by sa normalne asi nikdy nestali :D spojler
(ford si skoci do chladnicky a hned na tom mieste buchne atomovka.. jeho to vyhodi niekolko 100m prec a auto ktore mohlo byt tiez niekolko 100m daleko to uplne roz*ebe.. chladnicka padne a ford si vyleze.. otrepe sa a ide si :D )
(auto vyleti z utesu, padne na strom a ten pekne pomalicky znesie auto na hladinu vody.. hehe.. detaily)
je vidno ze Harrison Ford je este stale vo forme tak isto ako ked bol mlady..
Shia LaBeouf hral uz v druhom filme, kde to zahral bravurne.. ale aj tak jeho naj film su stale Transformers.. urcite to niekde este dotiahne..
vo filme je vidiet typicke crty Spielberga.. celkovo je to jeden z najlepsich reziserov u mna...
7/10

// Seth82.. dobra recenzia.. s tym soundtrackom musim suhlasit.. to bolo 100%.. a zvucka Indiana Jones je jedna z mojich najoblubenejsich.. uplne sa hodi do tych scen kde ju pustaju.. aj si napisal ze tento film je lepsi ako transformers.. hmmm.. no vies.. 100 ludi 100 chuti.. mozno to bol tvoj prvy moment, neviem.. to je jedno.. film to bol aj tak dobry a urcite sa nanho oplati ist pekne do kina :wink:
3mirecc3
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 3mirecc3 »

ja idem na 100% dokina na toto je to super film urcite cosom pozeral tajlere tak gooood :)
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Mne sa film velmi pacil aj ked niektore sceny boli az prilis prehnane ale celkovo som sa bavil a bolo by to na velmi vysoke hodnotenie ale som znechuteny celkovou zapletkou a tym koncom, to bolo otrasne. Normalne som bol sklamany z toho, skoda. 7/10
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Chystam sa do BB do kina. Verim ze to bude stat zato.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

to seth82: pekna recenzia ... ziadny spoiler a nalakalo ma to do kina :wink:
o volaky tyzden planujem ist do bb do kina tak sa tesim...trojica filmov ktore som si planoval urcite pozriet v kina, ironmana som uz videl a este indy a hulk :wink:
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Fajn film to je :D.... len radsej nad tym nerozmyslat....ako SuDo pisal...ta scena s chladnickou :D...no dost haluz, rovnako radiacia sa na nom akosi neprejavila...stastny to clovek...zo seckeho vyviazne a este sa aj ozeni.....

pre tych co to uz videli: neviem ci som to nepochopil alebo je to nepozornostou ale naco sa tam ti rusaci trepali do area 51 po tu kovovu skatulu ? bola tam akasi ruka ci co to bolo ale naco ? dalej vo filme to uz nehralo ziadnu rolu
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mna to sklamalo. A tie spielbergoviny ci ako sa to mi tam veru nesedli. To uz nebol Johnes. 7/10 to ma u mna...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

PAIN napísal:Fajn film to je :D.... len radsej nad tym nerozmyslat....ako SuDo pisal...ta scena s chladnickou :D...no dost haluz, rovnako radiacia sa na nom akosi neprejavila...stastny to clovek...zo seckeho vyviazne a este sa aj ozeni.....

pre tych co to uz videli: neviem ci som to nepochopil alebo je to nepozornostou ale naco sa tam ti rusaci trepali do area 51 po tu kovovu skatulu ? bola tam akasi ruka ci co to bolo ale naco ? dalej vo filme to uz nehralo ziadnu rolu
No...kedze ste tu viaceri reagovali na tu chladnicku, tak ja len podotknem detail, ze tam bol zaber, ktory upozornoval, ze je vykladana Olovom - ktore radiaciu neprepusti.

Co sa tyka tych Rusov v Area 51, v tej kovovej skatuli bol predsa MZ, ktoreho ste vo filme aj neskor videli...co je na tom tazke? Nechcem prezradzat viac...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

No mna sklamalo najmä to UFO nakonci... Jones by nemal byt o Aktoch X ale skor nieco klasickejsie a historickejsie ako mimozemstania a UFO :(
Napísať odpoveď