Indukcia, dedukcia, analyza, synteza

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Indukcia, dedukcia, analyza, synteza

Príspevok od používateľa Fiju »

Ahojte,

toto by sa mozno hodilo do temy "Skolske ulohy na fore", ale nejde o klasicku ulohu zo skoly, ale potreboval by som pomoct s mojou bakalarkou. A nejde ani o dotaznik.

V mojej bakalarskej praci (ako v kazdej inej) je prakticka cast - vyskum. Ten som robil pomocou dotaznika. Dotaznik som vyhodnotil (spocital odpovede a dal k nim nejaky komentar) a moja veduca prace mi napisala, ze mam doplnit metody analyzy, syntezy, indukcie a dedukcie a neviem si s tym rady, co po mne vlastne chce. A este mi polozila otazku "Ako ste vysledky spracovali?" Teraz vyzniem asi ako uplny dement a neudete chapat, ako mozem pisat bakalarku... ale neviem ani, co myslela tymto. Ako som vysledky spracoval? No ved predsa som spocital odpovede :roll: Ale to tam asi nechce...

Vie mi prosim vas niekto poradit s tymito zadaniami, co mam teda do tej mojej prace doplnit?
Velmi pekne dakujem, K :plus: za pomoc ista.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Indukcia, dedukcia, analyza, synteza

Príspevok od používateľa audiotrack »

nevieš ako si výsledky spracoval? Či si ich dal do tabuľky, grafu alebo iba slovne popísal? Či si ich počítal, vyjadril percentuálne alebo kumulatívne?
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Dakujem audio. Vedel som, ze to bude nieco take primitivne. Asi ako aj cela tato tema.
Odovzdat to totiz musim do zajtra a dnes som bol cely den za volantom a vobec mi to nepali, preto som sa obratil na vas.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Teraz vyzniem asi ako uplny dement a neudete chapat, ako mozem pisat bakalarku
:smt048
Napísať odpoveď