Dalo sa to cakat.Slovensko zacinalo prechadzat na styl hip-hop na ktory bohuzial aj preslo a este pri ich nezhodach v kapele a sustavnom meneni clenov to nezvladli.Preco asi maju puzu IMT?Lebo nemozu konkurovat hip-hopu.Bud je to pre niekoho zivotny styl a su to ludia proti ktorym nemam nic(napr. Kontrafakt,Cistychov adt.), alebo su to decka a pubertiaci ktory to pocuvaju lebo to pocuva cela banda s ktorou behaju po vonku.Pred tym boli na mieste na akom je teraz hip-hop aj Ine Kafe spolu s vela inymi kapelami.No Name maju uplne v pixi lebo vedia co chcu a nerobia to preto aby boli slavny, ale preto lebo ich to bavi.Preto ich nema vela ludi rado, ale oni maju vela svojich fanusikov na ktorych im naozaj zalezi.Alebo take Slovensko hlada superstar.Ved tomu sa asi ani neda konkurovat.Co zmoze 5 clenna kapela ktora si vsetko financuje sama proti takemu imperiu komercie. Jediny kto trha z biedy Slovensko este rockovou a celkovo gitarovou hudbou je taky Gladiator.Aj ked texty uz maju vacsinou len o zenach a o laske, ale vela ludi ktory pred tym pocuvali Ine Kafe a iny podobny styl si ich radsej vypocuju ako nejaky zahranicny pop, alebo hip-hop.To je moj nazor.
ja slovensku (aj zahranicnu) mainstreamovu scenu nesledujem ani nepocuvam, takze mi to je dost jedno no dnes to maju kapely tazke, ked sa odlisuju od takych blbosti ako je superstar
tak ujasnime si jedno : inekafe som nemal nejako moc v láske, ale nálepku neopunk si nezvolili sami, dokonca označeni punk konkrétne odmietajú... to len tak na okraj
oni sa rozpadli???? vazne???? aka skoda!!!! niako by ma nenasralo keby som o tom nevedel
zvratko a jeho banda sa rozpadli, teda to su mi veci. a ja ze uz davno...
Hmm, skoda, ze sa rozpadli... Neboli zli, a ked sa na to tak pozriete, aspon rozsirili spektrum hudby produkovanej v SR... Celkom rad som ich pocuval, lked som bol mladsi...
škoda...ja ich počúvam dodnes ... ale nemám rád tie prvé albumy, lebo boli na mňa príliš punkové a takisto sa mi nepáčia ani tie najnovšie ... najlepšie albumy sú Príbeh /ten je najlepší/ a je tu niekto?
tie dva sú najlepšie a stále ic počúvam
tak ine kafe mi vazne bude chybat. ale iba to stare, v starej zostave. nove sice nebolo zle ale uz mi pripadalo prilis komercne, s textami pre mladez. Ale v starej zostave to dokazali nadherne rozbehnut. uzasna seria songov "velkou palicou" a inimi. no ale aj tak skoda:(
nahodou era albumu - Situacie a kachny ...(pred tym to este asi nebolo na jednom albume) bola super ... ostatne uz som viacmenej nepocul (Vitaj este dajme tomu) a ani som po tom netuzil ... bol som raz pozret koncert a pacil sa mi aj ked Vratko dostkrat zabudol vlastny text a v polovici sa chytol s bubenikom a vyzeralo to aj na bitku ...