informacie o barcelone
informacie o barcelone
zdravim hladam hocico o barcelone , fotky videa , stranky , zivotny styl, proste vsetko co vas napadne ,za pomoc budem vdacny 
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Barcelona je mojim druhým najobľúbenejším mestom na svete, tak ti rada dám pár tipov, čo sa oplatí vidieť:
Gaudího domy - Casa Batlló alebo La Pedrera. Dá sa ísť aj dnu a stojí to za to.
Park Guell - tiež z dielne Gaudiho - je to veľmi malebné miesto so známym mozaikovým drakom
La Rambla - úplne centrum mesta - dlhá ulica - miestna pešia zóna, na ktorej predávajú papagáje a iné operence (medzi inými aj sliepky), postávajú tam ľudské sochy a vystupujú amatérski umelci
Gotická štvrť s katedrálou
La Sagrada Família - nedokončené životné dielo Gaudího - tiež sa dá ísť dnu a je odtiaľ krásny výhľad na mesto
Olympijský štadión - dá sa spojiť s peknou vychádzkou po parku nablízku
Prístav
Aquarium
...
Určite si nenechaj ujsť pravé španielske tapas
Z námestia Plaza de Catalunya ide bus priamo na letisko...
Barcelona je naozaj jedno z miest, ktoré sa vždy oplatí vidieť.
Park Guell - tiež z dielne Gaudiho - je to veľmi malebné miesto so známym mozaikovým drakom
La Rambla - úplne centrum mesta - dlhá ulica - miestna pešia zóna, na ktorej predávajú papagáje a iné operence (medzi inými aj sliepky), postávajú tam ľudské sochy a vystupujú amatérski umelci
La Sagrada Família - nedokončené životné dielo Gaudího - tiež sa dá ísť dnu a je odtiaľ krásny výhľad na mesto
Prístav
Aquarium
...
Nezabudni tak isto na paella-u typicku pre tuto oblast. Myslim tym, "rodisko". Viem o jednej restike v centre, robia ju tam famoznu!
A co sa tyka Zuzkinhoo zoznamu, doplnil by som tam este Nou camp - stadion FC Barcelona.
Ale rozhodne sa oplati pobehat vsetky miesta, co napisala Zuzka. Bol som na nich uz niekolko krat, ale vzdy je tam co pozerat.
A co sa tyka Zuzkinhoo zoznamu, doplnil by som tam este Nou camp - stadion FC Barcelona.
Ale rozhodne sa oplati pobehat vsetky miesta, co napisala Zuzka. Bol som na nich uz niekolko krat, ale vzdy je tam co pozerat.
ja som tam bol , ale potrebujem teraz viacej veci . vdaka., lebo mozno sa tam budme stahovat . Kjinedril : toho stadiona budem mat az - azzuzkazuzka napísal:Barcelona je mojim druhým najobľúbenejším mestom na svete, tak ti rada dám pár tipov, čo sa oplatí vidieť:
Prístav
Aquarium
...