Initiative Q
Initiative Q
Nedávno mi prišiel pozývací email do služby, ktorá by mala nahradiť kreditné karty. Initiative Q chce urobiť revolúciu vo finančnej sfére. Podarí sa jej to v časoch kryptomien?
Hlavným lákadlom služby, no zároveň výstražným znamením je, že chce ponúkať menu Q zdarma pre tých, ktorí sa zaregistrujú medzi prvými. Zároveň po registrácii máte možnosť poslať pozývací mail ďalším piatim ľuďom cez mail, čím získate ďalšiu odmenu v podobe virtuálnej meny Q. Tá sa tým pádom zviditeľní a vy na tom teoreticky niekedy zarobíte. Tak to aspoň vyplýva z oficiálnej stránky Initiative Q.
Za projektom stoja bývalí zamestnanci firmy Pay-Pal. Za samotnú registráciu dostanete 3 848 Q meny a za pozvanie môžete získať 15 392 Q. Keď by ste na stránke hľadali, koľko je to v prepočte na bežné peniaze, autori projektu ponúkajú odpoveď v podobe tvrdenia, že pokiaľ bude projekt úspešný v tvorbe vedúceho platobného systému, očakáva sa, že jeden Q sa bude rovnať jednému doláru.
Co si o tomto projekte myslite?
Ak niekto potrebuje pozvanku, napiste mi a poslem vam - mam ich len 5.
Hlavným lákadlom služby, no zároveň výstražným znamením je, že chce ponúkať menu Q zdarma pre tých, ktorí sa zaregistrujú medzi prvými. Zároveň po registrácii máte možnosť poslať pozývací mail ďalším piatim ľuďom cez mail, čím získate ďalšiu odmenu v podobe virtuálnej meny Q. Tá sa tým pádom zviditeľní a vy na tom teoreticky niekedy zarobíte. Tak to aspoň vyplýva z oficiálnej stránky Initiative Q.
Za projektom stoja bývalí zamestnanci firmy Pay-Pal. Za samotnú registráciu dostanete 3 848 Q meny a za pozvanie môžete získať 15 392 Q. Keď by ste na stránke hľadali, koľko je to v prepočte na bežné peniaze, autori projektu ponúkajú odpoveď v podobe tvrdenia, že pokiaľ bude projekt úspešný v tvorbe vedúceho platobného systému, očakáva sa, že jeden Q sa bude rovnať jednému doláru.
Co si o tomto projekte myslite?
Ak niekto potrebuje pozvanku, napiste mi a poslem vam - mam ich len 5.
Re: Initiative Q
Ja mám tiež 5 voľných pozvánok.
Píšu že to má mať "safe, fast, low-cost transactions, using a global currency", no som zvedavý ako sa Initiative Q vyvinie...
Píšu že to má mať "safe, fast, low-cost transactions, using a global currency", no som zvedavý ako sa Initiative Q vyvinie...
Pokial do toho netreba investovat ani cent, tak mi to moze byt jedno, ako sa to vyvinie, ci? 
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tu je k tomu clanok https://www.lupa.cz/clanky/initiative-q ... o-pokazit/, s vytkami v nom suhlasim.
Hlavne sa mi nezda ta pyramida, plus to ma ten isty problem ako tisicky dalsich kryptomien a to je dovera.
Hlavne sa mi nezda ta pyramida, plus to ma ten isty problem ako tisicky dalsich kryptomien a to je dovera.
-
guess.whoo
Redeemer
praveze oproti kryptomenam to ma tu vyhodu, ze je to prehladne a nemusis si studovat xy mien aby si sa v tom zacal orientovat. regol som sa, za to nedas nic, mozes len ziskat..ak nic neziskas nic sa nedeje. ziadne peniaze im asi nikto predom neposle
Pozvánok nie len 5. Pokiaľ rozdáte tých 5 pozvánok, dostanete ďalších 10
.
¯\_(ツ)_/¯ sám som z toho zmätený

For the next 10 days you can invite and verify up to 5 friends and secure 3,078 for each. Your invite will allow them to also reserve Qs early, and help expand the Q network.
"If you missed getting bitcoin seven years ago, you wouldn't want to miss this."Initiative Q is an attempt by ex-PayPal guys to create a new payment system instead of credit cards that were designed in the 1950s. The system uses its own currency, the Q, and to get people to start using the system once it's ready they are allocating Qs for free to people that sign up now (the amount drops as more people join - so better to join early). Signing up is free and they only ask for your name and an email address. There's nothing to lose but if this payment system becomes a world leading payment method your Qs can be worth a lot. If you missed getting bitcoin seven years ago, you wouldn't want to miss this.
Here is my invite link: https://initiativeq.com/invite/BQ3TZMi27
This link will stop working once I’m out of invites. Let me know after you registered, because I need to verify you on my end.
-
yoggy
To je este vacsia hovadina, ako pozvi 10 priatelov a budes mat hru zadarmo
Lebo tu dostanu ludia holy kkt, tam by aspon teoreticky dostali hru 
Keby niekto chcel, mam pozvanky.
Za vyskusanie nic nedas, zabije ti to tak par sekund casu.
Za vyskusanie nic nedas, zabije ti to tak par sekund casu.
Este mam 4 pozvanky, piste PM, kym su.

-
guess.whoo
Redeemer
ja mam tiez keby cosi