vedel by mi niekto poradit? Chcem si zalohovat nejake hry na DVDčka, ale mam iba tie 4,7 gb...a ked ma hra napr. 6 gb...
Chcel by som to vlastne rozdelit na 2 DVDčka, ale tak, ze instalaciu by som zacal na prvom a potom by mi samo popytalo aby som vlozil disk 2 a automaticky by to zacalo dokoncovat tu instalaciu...da sa to nejak?
Nemas jednoduchsie zbalit hru do RAR, ten rozdelit na casti a napalit to na DVD?
Potom len z DVD skopirujes do PC, rozbalis a nainstalujes.
Takto by si aj lepsie vyuzil to druhe DVD na ktore das 2GB z jednej hry a 2GB z druhej hry (usetris jedno DVD).
Dalsia vec: vyhodnejsii je USB kluc alebo disk. DVD su uz pomerne zastarane a velmi lahko sa poskodia data na nich.
nie nie ...velmi ma bavi robit si vlastne covery (design obalov) na jednotlive hry ci filmy a preto to chcem mat takto...chcem sa cim viac priblizit originalom a vecsie DVDčka momentalne nemam po ruke...samozrejme mi napadli tie rary, ale ja to chcem aby to bezalo na AUTORUN
Tiez si robim obaly na niektore hry, aj potlac DVD, no vzdy som to vtesnal na jedno DVD alebo DVD DL. Je to jednoduchsie ako to rozdelovat.
Pre teba je najlepsou volbou DVD DL, kedze si to chces dat do obalu a DVD DL nie su az tak drahe.
Inak by som rozhodne odporucal rozdelid cez Win-Rar a nainstalovat na druhom PC (ak to je ISO tak pouzit v druhom PC virtualnu mechaniku).
Aky mas format suboru? Je to ISO alebo len cisto rozbelena instalacka?
Mozno by to slo cez Alcohol 120% ale nie som si isty.
Vacsiu sancu na uspech vidim v programe Magic ISO ak mas hru ako ISO.
nooo boli to .ISO, ale ako som to otvoril v daemone, tak som ten obsah skopiroval a teraz mam ten...cize asi ta instalacka kebyze to napalim na DVD tak sa mi spusti samo a zacne instalacia...
a este mozno od veci trochu...ake su teraz najvecsie DVDčka? samozrejme, cenovo dostupne su aj 16 gigovky?
Ale to uz ta vyjde lacnejsie si dat do krabicky ciste DVD a instalacky mat na externom HDD
Ak to nemas ako ISO, skus sa pohrat s napalovacimi programami typu Alcohol 120% alebo Nero. Neviem ale ci ponukaju prave to co chces.
Stale je vyhodnejsie mat DVD DL alebo externy HDD a v krabicke prazdne DVD (alebo ako zaloha DVD na ktorom je instalacka v RARku).
Niekedy bolo fórum, ktoré sa tomuto špeciálne venovalo.. najskôr spájaniu viacerých CD na jedno DVD (preto taký názov stránky), postupom času spájaniu viacerých DVD5 na jedno DVD9.. prípadne aj to, čo potrebuješ Ty.. tj. DVD9 na DVD5. Len už to nejak pomenili, no skús niečo pohľadať... http://www.cd-2-dvd.com/?cat=10
Viem ze sa to da hodit na 2 DVD, no musis mat upravovane autoruny a vediet co kde prekopirovat, preto je stale lepsia moznost DVD DL.
Cenovo nie je nijak drahe, usetris si problemy s prerabanim na 2 DVD.
K BlueRay: potrebujes mat BlueRay mechaniku aby si ho dokazal precitat a ak chces nan napalovat tak musis mat BlueRaj napalovacku. Su uz sice lacnejsie ako boli, no stale je to drahe.
Skus popozerat to forum co tu dal brm. Je tam presny navod ako to spravit aj aj potrebne subory na stiahnutie.