Marry528 napísal: 24 mar 2024, 22:20
4. ľudí, s ktorými som sa kedysi navzájom sledovala, no už sa nesledujeme a nepísali sme si nikdy. Alebo sme museli museli mať vymenené nejaké správy?
5. Zobrazí mi aj takých ľudí, s ktorými som sa navzájom sledovala kedysi a vymazala som konverzáciu?
A toto?
Autoeditácia príspevku po 59 min 1 sek:
Či toto vlastne znamená, žiadna interakcia, tak mi ich teda nezobrazí, hej?
Ak nemas s tymi ludmi ziadnu interkaciu a teda si nepisete, nelajkujete, pripadne ani nepozerate vzajomne stories ci reels, ci dokonca nemate ani viac spolocnych priatelov, tak by ti ten ucet nemalo ponukat ani v navrhoch. Ponuka sa primarne to kde je ta interakcia vysoka.
heker napísal: 26 mar 2024, 17:32
Ak nemas s tymi ludmi ziadnu interkaciu a teda si nepisete, nelajkujete, pripadne ani nepozerate vzajomne stories ci reels, ci dokonca nemate ani viac spolocnych priatelov, tak by ti ten ucet nemalo ponukat ani v navrhoch. Ponuka sa primarne to kde je ta interakcia vysoka.
A podľa interakcie aj zoradí ten návrh ľudí? Podobne ako msg, že s kým som písala posledný , mám ho na vrchu? Alebo ak som si s niekým na msg už mesiac nepísala, tak by ho nemalo zobraziť ako prvého, či?
Myslim, ze nezoradi, ale da tych ludi medzi tych prvych 5 ci 6 navrhov, ktore sa zobrazia.
Autoeditácia príspevku po 1 deň 15 hod 16 min 35 sek:
Tak som to teraz skusal a zoraduje to. Cize tych 6 navrhov bolo chronologicky zoradenych podla toho s kym som si naposledy pisal.
ziadna.. Kazda ktora zacne byt uspesna bude chciet generovat coraz vacsie zisky z reklamy. Z facebooku je absolutna stoka. Z Instagramu sa stava stoka tiez, z twitteru tiez. Tiktok je stoka asi hned od zaciatku. Bohuzial vacsina ludi su stoka bez mozgu, takze nic pre normalnych ludi sa neuchyti tak, ako tieto nezmysly. Najlepsie je ist na pivo a pokecat si na zivo.