instalacia bez CD,USB,FDD
instalacia bez CD,USB,FDD
nazdarek mam tu jeden nice notebook kde odisla CD mechanika a nepodporuje usb bootovanie teraz je tam Xubuntu 8.10 ale chcem tam dat 7.10 nejake napady ?
Re: instalacia bez CD,USB,FDD
Wubi je potom asi jedina schodna cesta pre teba, aj ked nice notebooky uz bootovanoie z usb podporuju.Shano napísal:nazdarek mam tu jeden nice notebook kde odisla CD mechanika a nepodporuje usb bootovanie teraz je tam Xubuntu 8.10 ale chcem tam dat 7.10 nejake napady ?
no ten book ma tak 6 rokov jak nie viac ... je to celeron 600ka 6GB disk a 128MB ram a stoho 32 zdielane na grafiku
wubi idem skusit hadam to zvladne
//autoeditácia príspevku ( 03 Mar 2009, 9:56 )
Napadla ma jedna vec zoberem ten disk zapojim ho cez usb suflik do mojho PC a hodim tam nejake usb distro
Napadla ma jedna vec zoberem ten disk zapojim ho cez usb suflik do mojho PC a hodim tam nejake usb distro
bootovanie zo siete by moholo podporovat, instalni si nejaky bootp server a nasekaj to cez siet.Shano napísal:no ten book ma tak 6 rokov jak nie viac ... je to celeron 600ka 6GB disk a 128MB ram a stoho 32 zdielane na grafikuwubi idem skusit hadam to zvladne
![]()