Database Server Hostname / DSN = Database server hostname - server databazy , napr. localhost alebo db.domain.tld ...
Your Database Name = nazov vasej databazy
Database Username = uzivatelske meno databazy
Database Password = heslo od databazy
Database Server Hostname / DSN = localhost
Your Database Name = meno databázy- pozri si v phpMyAdminovi
Database Username = meno s ktorým sa prihlasuješ do db
Database Password = HESLO
a mas vobec zapnutu (vytvorenu) databazu? lebo na wz ju treba najskor aktivovat
btw, keby sa ti chcelo tak na wz je celkom dobre spraveny FAQ a je tam rozobrata aj instalacia fora
sirmisoturbo napísal:a kde najdem k tomu myphpadmin ci ako sa to pise login a pas?
alebo aky odporucate free host na forum? zatial len pre zaciatok nieco.
databazu si cez nastavenia najrv aktivuj, potom si tam nastavis aj heslo ... alebo si 4um zaloz na takom hostingu, kde to nemusis instalovat, len vyberies skin, nastavis kategorie a mas ...
smejo napísal:databazu si cez nastavenia najrv aktivuj, potom si tam nastavis aj heslo ... alebo si 4um zaloz na takom hostingu, kde to nemusis instalovat, len vyberies skin, nastavis kategorie a mas ...
ale ako to aktivovat? isiel som po prihlaseni do Nastaveni MySQL a tam zaskrtol Aktivuj, vyhodilo mi:
Server mysql.webzdarma.cz
Databáze flippers
Přístupové jméno: flippers
Přístupové heslo xxx
registroval som sa na hostuju.cz, kde mi dali vsetky udaje, takze prvu stranu viem vyplnit a mi vyskocili nejake dalsie veci s FTP a tie som asi vyplnil zle a druhy krat mi nejde, lebo pise An error occurred trying to update the database
Table 'phpbb_auth_access' already exists