Ak ti to predtym nerobilo tak skus dat obnovu systemu,napr. 5 dni dozadu a jednoducho zistis co ti to sposobilo.kaake napísal:Pri spusteny Win XP mi hodi okno, ze sa zistil novy HW, ale nazov je "NEZNAME", neviem aky HW zistil a co s tym robit, pls poradte...
instalacia HW
Re: instalacia HW
keby si povedal skorej, ok, ale teraz je to uz aj 14 dni aj viac...
To by ani nevadilo,tak skus to vratit napr. ku 15.1. ak tam bude taka moznost.
no to nie je mozne...
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 1:01)
no trosku by som mohol pomoct...
Ako si vsimne te mam tam dve mysi, neviem ani za boha preco... ked jednu odinstalujem konkretne tu co vidite,tak mys funguje, ale znovu ju vyhodi pri restarte alebo ak dam vyhladat zmeny HW...
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 1:01)
no trosku by som mohol pomoct...
Ako si vsimne te mam tam dve mysi, neviem ani za boha preco... ked jednu odinstalujem konkretne tu co vidite,tak mys funguje, ale znovu ju vyhodi pri restarte alebo ak dam vyhladat zmeny HW...
-
countryboy2
Amateur
Skus od kamosa pozicat alebo ak mas druhu mysku pripojitelnu cez usb a uvidis.
-
countryboy2
Amateur
Robí to akákoľvek myš. Aj bezdrôtová, aj obyčajná.
countryboy2
Myš to nebude, má ovládače. Radšej si prezri časť "Other devices", tam azda bude problém. Zariadenia bez driverov bývajú neidentifikované a so žltým otáznikom. A pokiaľ Ťa trápi, že sú ovládače dva /mohlo to ostať po predchádzajúcej myši/, tak obidva odstráň, reštartuj a uvidíš, ktorý sa nainštaluje. A ovládače "naviac" zistíš v núdzovom režime Win.
Myš to nebude, má ovládače. Radšej si prezri časť "Other devices", tam azda bude problém. Zariadenia bez driverov bývajú neidentifikované a so žltým otáznikom. A pokiaľ Ťa trápi, že sú ovládače dva /mohlo to ostať po predchádzajúcej myši/, tak obidva odstráň, reštartuj a uvidíš, ktorý sa nainštaluje. A ovládače "naviac" zistíš v núdzovom režime Win.
aj ja potrebujem pomooooooooooc
No veď odskúšaj v núdzovom režime odobrať VŠETKY drivere myší, reštartuj a pokiaľ máš myš PS2 - pred reštartom ju pripoj, pokiaľ USB, tak po nabehnutiu PC ju zapoj a uvidíš, čo to urobí. A napiš to.
-
countryboy2
Amateur
Ďakujem. pomohlo to. už mám len jednu myš.jarda.j napísal:No veď odskúšaj v núdzovom režime odobrať VŠETKY drivere myší, reštartuj a pokiaľ máš myš PS2 - pred reštartom ju pripoj, pokiaľ USB, tak po nabehnutiu PC ju zapoj a uvidíš, čo to urobí. A napiš to.
To vieš, Win robieva nelogické veci... ďalšou možnosťou by bol už iba volajaký vir alebo iná háveď. Zažil som aj také...
otazka znie kto pomoze mne...
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja to pomôžem
o aké PC sa jedná desktop/notebook a parametre
o aké PC sa jedná desktop/notebook a parametre
kaake