instalacia ovladaca

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
majo1990
Medium Star
Medium Star

instalacia ovladaca

Príspevok od používateľa majo1990 »

ahoj mam problem s ovladacmi na graficku, mam nvidia gtx 275, ked nainstalujem najnovsie ovladace tak mi to nenainstaluje control panel, ked nainstalujem stary klasicky ovladac ktory som dostal ku karte, tak ten mi nainstaluje v pohode s control panelom ale nezobrazuje mi dobre rozlisenie v hrach, (uzke) neviete preco ? dik
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: instalacia ovladaca

Príspevok od používateľa Soviet »

Aky mas Windows? Win 7? Odkial dane ovladace instalujes?
majo1990
Medium Star
Medium Star

mam windows 7 a instalujem ich z nvidia.com, bud su zle alebo neviem co pri instalacii instaling driver components mi to robi dlho, a potom odkliknem finish a nic sa nedeje, ani sa nespyta ci reset alebo nie.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

win7 si ovladače aj contorl panel nainstaluje sama ako súčasť update...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

majo1990 napísal:mam windows 7 a instalujem ich z nvidia.com, bud su zle alebo neviem co pri instalacii instaling driver components mi to robi dlho, a potom odkliknem finish a nic sa nedeje, ani sa nespyta ci reset alebo nie.
Instalujes zle drivere tipujem..Dany package by mal mat okolo 150mb ak sa nemylim (ten ktory obsahuje aj CC)..
Daj tip a linku skadial tahas ;)
vikko --> spoliehas sa zbytocne..To co nainstaluje win je pekna kravina a nie ovladace..Tiez neobsahuju Control Center a tym padom su takmer k nicomu..
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Odinštaluj ten driver, reštartuj pc. Stiahni si driver pre tvoju grafiku a verziu OS: Windows 7 32bit, Windows 7 64bit. Inštaláciu spusti ako správca (alebo vypni UAC).
majo1990
Medium Star
Medium Star

goten prosimta ako vypnem ten UAC a co to vlasne znamena, stale mam stym ovladacom problem, toto som sa prednedavnom docital:

http://www.dsl.sk/article.php?article=8834&title=
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Linky na ovládače čo som ti postol v predošlom príspevku sú 196.21 takže ti nič nehrozí.
Čo je UAC: http://goo.gl/DiI8
Nastavenie UAC: http://goo.gl/5blP Ak ho chceš vypnúť, nastav posuvník na "Nikdy neupozorňovať"
majo1990
Medium Star
Medium Star

no uz som to spravil, nechal som si nainstalovat windowsacke ovladace na graficku instalacia prebehle OK hry bezia, len kebyze sa da nastavit niekde vertikalna sinchronizacia a podobne veci bolo by to fajn.....

dalsia vec:. dal som si nvidia ovladac, windowsacky ovladac som odstranil pomocu softu Driver Sweeper a resetol som comp..... neviem aka verzia je to presne- instalacia prebehla v poriadku nainstaloval sa aj control panel..., jedina chyba je ze v niektorych hrach mam uzke rozlisenia..cize mam cierne uhly na lavej a pravej strane....je to divne...vie mi niekdo poradit?
Napísať odpoveď